Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Anna

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Anna

  Jag fullkomligt älskar att arbeta med design, färg, form, content, SEO, UI/UX. Allt som tillhör visuell kommunikation och då gärna i WordPress och Photoshop. Jag har även pysslat en del med sociala medier och videoredigering. Jag tycker även det är skoj med människor och jobbar bra i grupp men är även väldigt självgående och jobbar mycket bra och disciplinerat på distans. Besök väldigt gärna min portfolio där du kan se en del av mitt arbete samt lära känna mig.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  WordPress och Grafisk kommunikation

  Kompetenser

  Photoshop grundläggande,Illustrator grundläggande,WordPress,Textproduktion,UX grundläggande,SEO

  Plats

  Helsingborg

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Webbdesigner i WordPress

  Jag skapar enklare men helt unikt designade och kompletta webbsidor i WordPress med stort fokus på SEO och funktionalitet. https://www.annabergman.se/

  1-3 års erf.

  🚀

  Marknadsassistent /Marketing Assistant

  Jag kan skapa måttanpassade annonser, kampanjer, banners osv i Photoshop till olika plattformar såsom webbsidor eller sociala medier.

  1-3 års erf.

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  ProCommerca, Labified

  Jag skapade en helt ny logga i Illustrator och en helt ny webbsida i WordPress till Compass Individ och Familj. Informationsarkitekturen fick jag jobba med extra i detta case då den vänder sig främst till kommunen men då många utsatta söker sig till webbsidan måste den även kännas trygg och inbjudande.

  Målsättningen

  Målet var att framställa mycket text på ett lättillgängligt sätt så att besökaren förstår var hen ska klicka men även skapa intresse genom talande rubriker, bilder, radavstånd, typsnitt osv.

  Resultatet

  https://www.ciof.se/ Resultatet blev en webbsida som känns seriös men också tilltalande med hjälp av stämningsfyllda bilder. Compass känner att webbsidan speglar deras verksamhet.

  Vi har varit otroligt nöjda med Annas arbete från start till slutresultat. Anna är inlyssnande och har en stor förmåga att sätta sig in i kundens önskemål liksom att komma med egna tankar och idéer. Vill ni ha en personlig hemsida som sticker ut och en leverantör som både är kunnig och tillförlitlig, så kan vi varmt re
  Fatima Stjärnkvist, Föreståndare på Compass Individ och Familj

  Maria på Omtanken önskade sig en webbsida till sitt företag. Hon erbjuder terapeutiska behandlingar i form av bland annat massage, akupressur, bindvävsmassage, triggerpunktsteknik med mera. Jag använder inga färdiga mallar vid skapande av mina webbsidor. All design är unik.

  Målsättningen

  Målet med webbsidan är att presentera Maria och hennes behandlingar på ett säljande och förtroendeingivande sätt som leder besökaren till BOKA-knappen.

  Resultatet

  https://www.omtankenhbg.se/ Maria syns nu på webben och får fler förfrågningar och bokningar.

  Svetstjänst ville ha en helt ny webbsida för att presentera deras affärsidé som är att kunna ge toppkompetens till installations- och bemanningsföretag med inriktning mot industrin.

  Målsättningen

  Målet är att fler ska kunna få ta del av Svetstjänst toppkompetens i bemanning och att det ska vara lätt att nå dem.

  Resultatet

  https://www.svetstjanst.com/ Ägarna är tuffa grabbar med skit under naglarna och jag anser att webbsidan speglar deras verksamhet men är samtidigt lättförstådd och inbjudande.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan