Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Daniel

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Daniel

  Mitt namn är Daniel Gallardo och sedan 2012 har jag utvecklat en internationell karriär som arkitektur designer både i Spanien och Sverige, med utmärkelser som: Årets Bygget 2021 av Byggindustri, Första NollCO2-certiferad byggnad i Sverige av Sweden Green Building Council, Bronze medalj för Future education projects i WAN Awards 2020 och en 3:e plats för Sustainable Project of the year 2021 i Rethinking The Future Awards 2021. Mitt portfolio innehåller projekt inom kommersiell och kultur arkitektur, urbana miljöer och infrastruktur, privata bostäder, ombyggnation och inredningsarkitektur, vård och utbildning. Från tidiga skede till bygguppföljning i små till stora skalor (10 till 120.000kvm), och stort fokus inom hållbart byggandet. Att hjälpa kunder att främja sina idéer eller varumärke genom arkitektur är ett av mina starkaste färdigheter där arkitekturen kan hjälpa oändligt mycket att marknadsföra sig och skapa affär. Allt genom en genomgtänkt koncept- och idéedesign.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Erfaren kreativ Arkitekt

  Kompetenser

  Arkitektur,Koncept design,Interior design,Hållbar arkitektur,Branding arkitektur,BIM,Parametrisk design,Visualisering

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  SHAPE ME UP!

  Konceptuellt projekt eller tidigt skede där vi tillsammans gestaltar din vision, genom att jobba med idéeframtagandet, program och synergier för att nå en arkitektonisk verk.

  5+ års erf.

  🚀

  MAKE ME REAL!

  Teknisk projekt inom arkitektur med syfte av att utveckla ett förestudie/idéeprojekt till äkta handlingar inom Bygglov, Systemhandling, Bygghandling, Förfrågningsunderlag, och/eller Relationshandlingar. Arbetsomfattningen kan också innehålla bygguppföljning om det önskas. (Projektsomfattningen enl. överenskommelse och kundensbehov)

  5+ års erf.

  🚀

  OUT OF THE BOX 📦

  Vill du göra något särskilt med din arkitektur? Med OUT OF THE BOX hjälper jag dig att ta fram ett kreativ projekt som passar ditt identitet. 100% Frihet för arkitekten att designa 😉

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Vinnova, AC Marriot, LIDL Sverige, Grosvenor, Karolinska Institutet, Stockholms Kommun, Göteborg Kommun, Täby Kommun, Norrköpings Kommun, Stockholms lokaltraffik, Akademiska sjukhuset, Trafikverket, Fortifikationsverket, Botkyrkabyggen, Privata kunder

  Sveriges första NollCO2-certifierad byggnad, Världens första NollCO2-certiferad butik och Årets bygget 2021 byggdes av LIDL Sverige tillsammans med LINK Arkitektur där jag var handläggande arkitekten och generalkonsult för hela projekt.

  Målsättningen

  Minimera koldioxidutsläppen. Etablera design- och strategi riktlinjer som pilotprojekt för SGBC för klimatneutralisering och NollCO2-certifiering. Främja LIDLs varumärke. Attraktiv arkitektur.

  Resultatet

  En attraktiv byggnad i träarkitektur där klimatpåverkan minimerades ca. 70% kgCO2e/kvm jämförd med en vanlig liknande byggnad. LIDL lyser i hela världen samt att vi förstärkade hållbarheten i bygget!

  Fossilfri och klimatsmart förskola som eliminerar material som betong och EPS och ersättes med smarta material som trä, hampa, återvunned glas, m.m., för att leverera en hälsomsam framtid till våra barn! Tillsammans med LINK Arkitektur, designade jag denna byggnad som handläggare arkitekt och specialist inom NollCO2-arkitektur.

  Målsättningen

  Eliminera giftiga ämne i byggnationen. Minimera koldioxydpåverkan. Skaffa attratktiv och hälsosam arkitektur. Designa strategier för klimatneutralisering och energieffektivisering. Cirkularitet.

  Resultatet

  En välkomande förskola helt uppbyggd i hälsosamma material som minimerar koldioxydpåverkan på ca 73% jämförd med en vanlig förskola i Göteborg, som använder smarta lösningar och återbrukar/återvinner!

  Beställaren är en single mamma av två småbarn som äger ett rums lägenhet mitt i Kungsholmen i Stockholm. Eftersom de saknar både förvaring och rum hemmet, behövde de tänka om och vända deras lägenhet upp och ned för att trivas längre.

  Målsättningen

  Planera om ett rumslägenhet för att optimera livet för tre personer med hänsyn till lekfullhet, hälsan, hållbarhet och ekonomi ("in a budget")

  Resultatet

  En taylormade-loft som rymmer i ett badrum och pentry under det, samt stor förvaring utrymme och lekfulla övergångar där barn kan leka i. Helt uppbyggd i naturel material som trä.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan