Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Camille

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Camille

  Du kommer få en person som har ett stort hjärta och stora öron, vilket är viktiga egenskaper hos en ledare som skapar stor framgång genom sina medarbetare. Och grymma ledare vet också att man ska välja chef med omsorg. Så därför vill jag se till att välja en chef som passar de jag vill vara, en kick-ass grym ledare ☺️.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Konsultchef

  Kompetenser

  Ledarskap,Mentorskap,Service,Försäljning,Rekrytering,Headhunt

  Plats

  Småland

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Konsultchef

  Min roll är att matcha konsulter med rätt uppdragsgivare. Jag agerar inte bara som konsultchef utan även som B2B säljare för att hitta nya kunder och passande uppdrag samt som projektledare. För mig är det viktigt att skapa relationer och ge service mellan mig, konsulterna och uppdragsgivarna. Det är en väldigt givande arbete där det krävs att jag är alert och beredd på snabba förändringar. Jag ansvarar för allt som rör konsulterna och uppdragsgivarna. Jag har en tydlig ledarskapsroll, mitt uppdrag är att rekrytera konsulter, inspirera dom och få dom att prestera sitt allra bästa. Samtidigt som jag gör detta ser jag även till att ha goda relationer med mina uppdragsgivare och ser över deras behov.

  5+ års erf.

  🚀

  Talent Agent

  Som Talent Manager har jag en central roll i företagets expansioner och matcha företag och kandidater med varandra. Jag har arbetsuppgifter som att publicera jobbannonser och driva på ett flöde av ansökande kandidater. Sälja rekrytering och konsulttjänster till företag. Headhunt-kandidater för öppna positioner. Och coacha samt leda kandidater och kunder genom urvalsprocessen.

  3-5 års erf.

  🚀

  SoMe ansvarig

  Jag lägger upp innehåll på de olika sociala plattformarna. Så som Facebook, Instagram etc.

  3-5 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Whereuare, Vårdbron, Lohilo Arena, Young Future.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan