Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Max

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Max

  Hej jag heter Max och är 19 år gammal. Under de senaste 3 åren har jag arbetat vid sidan av mina studier inom en mängd områden. Dessa områden har omfattat allt från pedagogik till mitt senaste yrke som säljare i en av Telenor Sveriges affärer, vilket givit mig en stor flexibilitet i mitt arbete. Jag har arbetat som gigster sedan sommaren 2019 med allt från event till fältmarknadsföring, både helt själv och som en del av ett team. Gemensamt för alla dessa olika uppdrag är att jag oavsett uppgift utför arbetet noggrant och effektivt. Mina kollegor som jag arbetat med innan beskriver mig som en glad människa och en riktig lagspelare, vilket är ett omdöme jag värnar om då jag ser mig själv som en väldigt extrovert människa. Min främsta prioritering i alla mina åtaganden är därav alltid att ge dem runt mig en så bra grund som möjligt att utföra uppgiften på. Jag är i nuläget alltid tillgänglig och har B-körkort, vilket gör det möjligt för mig att arbeta med väldigt kort notis. Tack för att ni läst och hoppas vi arbetar tillsammans inom en snar framtid!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Utbildad marknadsförare och säljare

  Kompetenser

  Marknadsföring,Försäljning,Pedagogik,Kassa

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Få lön direkt av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Säljare

  Jag har under det senaste året arbetat som säljare på Telenor Sverige AB, med lysande resultat. Mina prioriteringar i ett säljsamtal är alltid att besökaren ska lämna samtalet med känslan av att jag värnat om deras intressen samt att deras behov (medvetna som omedvetna) är uppfyllda. Varje säljsamtal är unikt och lika viktigt, därför arbetar jag alltid med uppmärksamhet och fokus på bredförsäljning snarare än att nöja mig vid ett.

  0-1 års erf.

  🚀

  Marknadsförare (främst fält och event)

  Under min gymnasietid marknadsförde jag min skola i två år. Under dessa två år blev Sjölins Gymnasium Södermalm den tredje mest sökta gymnasieskolan i Stockholm, vilket av skolan tillägnades oss ambassadörer som vår förtjänst. Jag är utbildad i personlig marknadsföring och älskar att ägna mig åt det. Denna tjänst vidareutvecklades senare på Gigstr AB då jag arbetat med c:a 10-15 olika marknadsföringsjobb under en två årig period.

  1-3 års erf.

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  Telenor, Gigstr AB

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan