Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Elin

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Elin

  Mitt namn är Elin Rein och jag är en 30-årig tjej från Göteborg. Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad och fascinerad av människor och hur de tänker, agerar och påverkas av media, marknadsföring och evenemang – vilket är särskilt aktuellt i det digitala konsumtionssamhälle vi lever i idag. Intrycken finns överallt och skapar ett brus som kan vara svårt att tränga igenom. Hur når man fram? Vad sticker ut? Hur möter man behov som hela tiden växer, utvecklas och förändras, och vad är det egentligen som berör allra mest? Inom marknadsföring har jag har bred erfarenhet av både digital produktion och trycksaksproduktion och inom evenemangsbranschen har jag erfarenhet av både praktiska, strategiska, projektledande och arbetsledande funktioner. Som person är jag öppensinnad, analytisk och har en stor passion för nya idéer. Jag kan mycket, vill lite av allt, men är först och främst en problemlösare som drivs och motiveras av “omöjliga” utmaningar.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Nyfiken digital producent

  Kompetenser

  Adobe Photoshop,Adobe Illustrator,Adobe Indesign,Adobe XD,Adobe Animate,Final Cut Pro,Logic Pro,Wordpress

  Plats

  Göteborg

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Framtagning av logotyp

  Jag designar logotyper antingen utifrån befintlig grafisk profil, eller helt från scratch, beroende på era önskemål.

  5+ års erf.

  🚀

  Bygger er webbsida i Wordpress

  Jag bygger och designar er webbsida i Wordpress, antingen från grunden, eller som en uppdatering av befintlig sajt, helt utifrån era önskemål. Då jag använder mig av ett mycket flexibelt tema-ramverk blir det enkelt för er att uppdatera och förvalta er sida själva när den är klar.

  5+ års erf.

  🚀

  Fotografering i Göteborg

  Jag fotograferar både bostäder, porträttbilder och dokumentärt i Göteborgsområdet med egen avancerad kamerautrustning. Har dock ingen egen studio, men är van att arbeta i studiomiljö om tillgång till sådan finns.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Live Nation, Stampen Media, Göteborg & Co

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan