Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Malin

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Malin

  Som person är jag en kreativ tänkare med känsla för färg & form och som älskar att skapa. Jag har alltid skapat – stort som smått. Att få tillverka något från grunden och sedan få se resultatet ger en sådan tillfredsställelse och vägen från material till färdig produkt är meditativ och vilsam. Att skapa känns nödvändigt. Min stora passion i livet är att fotografera. Jag har fotograferat så länge jag kan komma ihåg. Att ta med mig kameran ut i världen och fotografera allt som kommer i min väg är en helt fantastiskt upplevelse.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Kreativ tänkare

  Kompetenser

  photoshop,Illustrator,Indesign,fotograf,bröllopsfotograf,företagsfotograf,eventfotograf,porträttfotograf,landskapsfotograf

  Plats

  Viskafors

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Skapar din logotype

  Jag skapar en logotype som speglar ert företag samt plockar ut varumärkesfärger/fonter.

  1-3 års erf.

  🚀

  🚀

  Fotograf samt bildbearbetning

  Jag jobbar som frilansfotograf och efterbearbetning/retusch. Jobbar främst med att fotografera bröllop, porträtt och lifestyle men även landskap, djur och natur m.m. Fotograferar också företagsmiljöer och event. Jag hjälper er med att ta fram bilder som speglar ert företag. Att fotografera företag handlar om att fånga helheten. Att uttrycka företagets värderingar utan att använda ord.

  1-3 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Fristads AB

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan