Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Sophie

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Sophie

  Hej! Jag är en ödmjuk, självständig och nytänkande tjej på 27 år som älskar att jobba med många olika saker inom digital design. Allt från idéprocess till skapandet. Jag bidrar alltid med ett glatt leende och ett gott humör och söker mig till ett företag där jag kan utvecklas jobbmässigt, men även få lära känna nya och trevliga kollegor som kan bidra med glädje - och väljer därför att lyfta blicken mot er! Vad gör jag nu och vad är mina erfarenheter? Frilansar på eventbyrån Humblestorm som tidigare var min praktikplats som videographer, men jobbar även lite med Photoshop, After effects, illustrate mm. Jag har en två års utbildning på Medieistitutet, där vi har lärt oss allt om digital design. Därav mitt breda intresse för den världen. Tidigare har jag praktiserat på företaget Beauty Bargain som deras content designer, skapade både stilla och rörlig content för sociala medier och deras hemsida. Jag jobbar även lite extra på ICA Maxi i manuell disk där jag har jobbat i åtta år. Nästan sex år som heltidstjänst, två av dessa som charkansvarig där jag ansvarade för beställningar, drift och utseendemässigt i disken. Tack vare mina jobb och utbildningar har jag fått en massa erfarenhet och egenskaper som till exempel stresstålig, serviceminded, noggrann, kreativt tänkande och flexibel. Varför är jag den ni söker? • Jag har en stor erfarenhet från en två års utbildning som ger mig erfarenhet av både självständigt och grupparbeten. • Två olika praktikplatser som gett mig en god syn på event och digital design. • Självklart en massa erfarenhet inom service och kundkontakt. • Min förståelse och framför allt brinnande intresse. • Min nyfikenhet och strävan efter att ständigt utvecklas och lära mig mer.

  Kort pitch

  Utbildad digital content designer

  Kompetenser

  Photoshop,Premiere Pro,After Effects,Illustrate,InDesign,Photo

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  7

  7

  Företag jag har jobbat med:

  Humblestorm, Beauty Bargain

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm