Linus Eliasson

Linus Eliasson

Fotograf & Videograf

Stockholm

🚀

Fotografering

Jag kan erbjuda all typ av fotografering. I studio för porträtt foto till produkt fotografering till hemsida, snygga lifestyle bilder för privat eller företag. Miljö eller omslagsbilder för din hemsida.

3-5 års erf.

🚀

Video och Film produktion

Jag erbjuder video produktion som till exempel reklam film eller video för marknadsföring på olika platser/plattformar. Jag kan producera din nya musik video eller filma en riktig grym intervju med tillhörande story telling material för ditt företag. Jag skapar allt inom rörlig media.

3-5 års erf.

🚀

Redigering av video och fotografi

Jag kan erbjuda all form av redigering av bilder, videos, ljudfiler till efterarbete av reklamer, musikvideo, intervjuer och retuch i Photoshop och Lightroom. Kan även jobba och producera i Indesign och Illustrator.

3-5 års erf.

😎

Plats

Stockholm

Om mig

Linus heter jag och är en skön lirare på 26 år och är bosatt i Upplands Väsby tillsammans med min sambo. Har jobbat som frilans med eget företag som fotograf och videograf i cirka 3-4 år till och från. Beskriver mig själv som väldigt noggrann, driven och en problem lösare. Ger alltid hundra tio procent i allt jag tar mig ann, jag är hungrig som person och älskar nya utmaningar som ger mig personlig utveckling och ny erfarenhet. Ser inte foto och video som bara ett jobb utan som min stora passion och det jag absolut älskar att hålla på med och jobba med. Jobbat en del med stora profiler som Danny Saucedo och Patrik Ekwall. Älskar som sagt att vara kreativ och komma på med nya idéer hela tiden. Sen anser jag mig vara väldigt proffesionell och själv säker i det jag gör. Får ofta höra att jag är väldigt enkel att jobba med och levererar alltid i god tid. På fritiden älskar jag att spela padel och ta mig ann egna film projekt där jag skriver egna manus till kortfilmer och potentiella reklam filmer. Utöver det så umgås jag med min sambo och mår bra.

Hur jag tar betalt

Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

Områden

Foto, film, ljud

🎯

Mina kompetenser

Studio,Fotografering ,Ljus,Ljud,Video produktion ,Klippning av video,Premiere pro,Lightroom,After affects,Photoshop

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Danny Saucedo, Patrik Ekwall, Difficult by P, Brons media AB, Swedish fitness AB, Rein, Volkswagen, Smistad, Cupra lecab Karlstad, Svensk sport nutrition AB, Slvrbck Wear, Silva Padel

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Tillbaka

Linus Eliasson

Förfrågan till

Linus

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.