Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Jessica

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Jessica

  Jag heter Jessica Pope (som påven) och jobbar som Grafisk designer, Art Director och Illustratör. Har 4 års erfarenhet av att skapa koncept, kampanjer, grafisk design och illustration för både digitala medier och print. Jag jobbar obehindrat i InDesign, Illustrator After Effects och Photoshop. Har ett starkt öga för typografi, färg, komposition, layout, animation och rörlig grafik. Som person är jag driven, nyfiken och bra på att leda mina egna projekt, men jag tycker också om att jobba i team. Personer som jobbat med mig beskriver mig som nyfiken, ödmjuk och entusiastisk, med en ständig strävan efter att skapa bästa möjliga resultat i mina projekt.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Designer, Art director & illustrator

  Kompetenser

  InDesign,Photoshop,Illustrator,After Effects,Keynote

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Grafisk profil

  Logotyp, färger, typsnitt, bildmanér, ikoner, illustration, rörlig grafik och grafiska riktlinjer/guidelines.

  3-5 års erf.

  🚀

  Kreativ kommunikation

  Framtagning av koncept, kampanj, annonser (både print och digitalt) och art direction. Jag samarbetar med en duktig copywriter om ett kreativt team önskas.

  3-5 års erf.

  🚀

  Illustration

  Digitala illustrationer med enkla former, starka färger och lekfulla kompositioner. Se tidigare uppdrag här https://www.illustratorcentrum.se/portfolio/jessica-pope/ eller här http//jessicapope.se

  3-5 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Elvine, Svanenmärkningen, Svenska Spel, Interflora, Cloetta, ActionAid, Svenssons in Lammhult, Bonnierförlagen, Svenska Downföreningen

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan