Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Catharina

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Catharina

  Jag är erfaren och dedikerad med över 25 års erfarenhet inom marknadsföring, reklam och varumärkesförbättring med god analytisk förmåga vad gäller behov, prioriteringar och en känsla för detaljer. Jag är van vid hantering av komplexa problem och utmaningar, samt rådgivning på ett sätt som förbättrar prestanda. Bekväm med såväl strategisk som på operativ nivå, och rör mig ledigt och gärna däremellan. Vidare är jag lösningsorienterad och jobbar gärna både självständigt och i samverkan med andra som ”spindeln i nätet”. Van att driva projekt från start till mål och jag tycker det också är viktigt att kunna skratta tillsammans. Jag driver mitt egna bolag – C Marketing AB. I höstas kompletterade jag mina kunskaper och läste Internkommunikation på Bergs Reklamskola. På fritiden är jag gärna utomhus. Vandrar på somrarna, gärna i Jämtland och paddlar kajak i Stockholms skärgård. På vintern åker jag gärna skidor utför, på längden och på tur.

  Kort pitch

  Erfarenhet inom Marknadsföring, kunnig, nyfiken

  Kompetenser

  Produktionsledning,projektledning,Marknadskoordinator,Kundansvarig,operativ projektledare,projektledare

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  7

  7

  Företag jag har jobbat med:

  Peab Bostad AB, bcw | burson cohn & wolfe, Izettle AB, Stadium AB

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm