Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Louise

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Louise

  Kompetens inom grafisk design. Allt från UX-design med fokus analysarbete och användarvänlighet till UI-design med fokus på den visuella upplevelsen. Hjälper dig även gärna med din logotyp, grafiska profil, annonser, visitkort, illustrationer och ikonografi mm. Är utbildad digital designer och är nu under utbildning till webbutvecklare inom e-handel.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Digital Designer

  Kompetenser

  HTML ,CSS,Sketch,UX,UI,Grafisk Design,Typografi,Copywriting,illustrationer,Logotyper,Grafiska profiler/Manualer

  Plats

  Sverige Värmland

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  Askås I&R, Innovation Park

  Kampanj för MSB

  Målsättningen

  Kampanj som bidrar till att långsiktigt kommunicera med målgruppen kring hur vi ska hantera olika krissituationer exempelvis pandemin covid-19.

  Resultatet

  Budskapet “stanna hemma, inte endast för andras skull utan även för din egen skull”. Visar hur målgruppen påverkas genom dolt budskap, en spegling av en situation som målgruppen inte förutsett.

  Redesign av varumärket Cinnamonskor

  Målsättningen

  Skapa en ny varumärkesplattform och målgruppsanpassning för Cinnamonskor. Detta genom en redesign av varumärket, skapa en grafisk identitet samt producera en ny webbshop.

  Resultatet

  Ett jordnära och modernt varumärke med en känsla av lokalt hantverk. Hemsidan är lättnavigerad och avskalad där fokus ligger på skorna och dess funktioner.

  Kampanj för Tobiasregistret

  Målsättningen

  Tobiasregistret önskemål med projektet var att få fler män i yngre ålder, 18-25 att registrera sig hos Tobiasregistret då majoriteten av deras registrerade användare idag är kvinnor.

  Resultatet

  Vi skapade en kampanj uppdelad i tre faser på sociala medier som hänsivar till en landningssida. I faserna ingick att informera, dela erfarenheter och bygga lojalitet. Även kort kampanjfilm gjordes.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan