Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Pia

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Pia

  Erfaren inom PR och kommunikation. Varit delägare av en PR-byrå i +25 år och jobbat med företag och organisationer inom en mängd olika branscher. Stor erfarenhet av att hantera kommunikationen i kris. Gör mycket research och omvärldsbevakning. Skribent för alla kanaler, pressmaterial så väl som SoMe. Mediehantering och förberedelser inför journalistintervjuer. Stresstålig projektledare av kommunikationsprojekt. Idéspruta och drivande med stort målfokus.

  Kort pitch

  Erfaren och drivande PR- och kommunikationskonsult

  Kompetenser

  Mediebearbetning och textproduktion

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Producerar case study/kundreferenser - från ax till limpa

  Kundreferenser har stort värde. Jag producerar dina kundreferenser fram till färdig artikel; intervju med kund, textproduktion, arrangerar bild och/eller film, till överenskommen kostnad.

  5+ års erf.

  🚀

  Omvärldsbevakning med rådgivning

  Vad rapporterar media, vad diskuteras i social medier? Jag hjälper företag att omvärldsbevaka. Utifrån bevakningen ger jag råd och förslag på agerande. Det kan vara bevakning av det egna företaget, konkurrenter, branscher, specifika händelser etc.under en avgränsad tid eller löpande.

  5+ års erf.

  🚀

  9

  9

  Företag jag har jobbat med:

  Arla Foods, WSP, Signify, Abilia, Transportföretagen

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Arla Guldko startade år 2000 som ett initiativ för att hylla vardagshjältar i den offentliga måltiden. Med tävlingen vill Arla driva på utvecklingen och sprida vardagshjältarnas arbetssätt med bland annat kvalitet, hållbarhet, råvaror i säsong, minskat svinn och pedagogik. Sedan 2003 har jag varit projektledare för all mediabearbetning och extern kommunikation kring tävlingen.

  Målsättningen

  Målet med uppdraget är att få maximal uppmärksamhet om Arla Guldko och för finalister och vinnare i tävlingen i media, hos kommuner och relevanta intressenter, organisationer och företag.

  Resultatet

  Varje år har mediaarbetet resulterat i cirka 100 publiceringar; digitalt, print, tv och radio. Samtliga berörda kommuner har publicerat positiva artiklar i sina kanaler.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm