Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Matilda

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Matilda

  Jag är utbildad Digital Analytics Specialist via IHM Business School i Göteborg. Arbetar nu som frilansare inom Digital Marknadsföring i eget bolag.

  Kort pitch

  Digital Marketing Freelancer

  Kompetenser

  Digital Marknadsföring,Google Ads,Google Analytics,Sociala Medier,SEO,Content Writing,Wordpress,Paid Social,Google Data Studio,Konverteringsoptimering

  Plats

  Distans

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Uppsättning och optimering av Google Ads

  Jag hjälper dig att annonsera för potentiella kunder som söker efter det just du erbjuder. Jag kan både hjälpa till med att göra en Google Ads genomgång av ett befintligt konto, sätta upp annonsering eller optimera annonsering.

  1-3 års erf.

  🚀

  Content Writing

  Jag utformar användarvänliga och SEO-anpassade texter för företag inom olika branscher. Artiklar, guider, pressreleaser, texter till webbsidor.

  1-3 års erf.

  🚀

  Uppsättning av Dashboard i Google Data Studio

  Jag hjälper till att visualisera data i Google Data Studio från olika datakällor såsom Google Analytics, Google Ads och Sociala Medier. Få en tydlig överblick över er data för att slippa navigera i olika verktyg och för att kunna fatta datadrivna beslut. Dashboarden kan ställas in för automatiskt utskick till berörda parter inom företaget.

  1-3 års erf.

  9

  9

  Företag jag har jobbat med:

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Jag hade under min studietid och en period efter mina studier hand om Qbase Digitala Marknadsföring, främst Google Ads. En kommentar från Stefan Heidmark, VD på Qbase AB: "Matilda är mycket kompetent inom sitt arbetsområde och bidrar till verksamheten genom att skapa en framgångsrik marknadsföring. Hon är bra på att kommunicera sitt arbete och bidrar därmed med en kunskapsöverföring till oss andra. Vi vill ge Matilda våra allra bästa rekommendationer".

  Målsättningen

  Öka antalet leads och konverteringar via Google Ads

  Resultatet

  ROAS ökade med 500 %. Ökning av konverteringar med 375 %. En enorm ökning sedan företaget skötte sin Google Ads själva.

  För kosmetikabolaget har jag visuellt presenterat data från Google Search Console via en Dashboard i Google Data Studio. Detta för att företaget enkelt ska kunna redovisa den organiska trafiken.

  Målsättningen

  Företaget ska på ett enkelt och roligt sätt kunna se hur det går för den organiska trafiken, SEO:n.

  Resultatet

  Arbetet blev mycket uppskattat och Dashboarden används kontinuerligt vid SEO-möten där företaget går igenom den organiska trafiken och dess data.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm