Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Portia Michel

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Portia Michel

  Jag hjälper icke-tekniska och designers att levla upp sin ONLINE-närvaro. Med tydliga mål och mätbara marknadsföringsstrategier. Så enkelt som det! Jag är en junior marketing automation specialist som arbetar som digital marknadskonsult på en liten growthbyrå - Monday Rebel där jag hjälper till att utveckla företags digitala tillväxt genom organisktillväxt och betald annonsering. Jag är också en självlärd webb (WordPress) och grafisk designer och bild/videoredigering Hoppas att detta var tillräckligt övertygande för ett samarbete!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  2 årig utbildning inom marketing automation och erfarenhet inom all typ av digital tillväxt

  Kompetenser

  Webb & grafisk design,Digital/Datadriven Marknadsföring,Sociala Medier,Paid social ads

  Plats

  Sweden, Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Graphic design

  Jag kan hjälpa dig ta fram varumärkesidentitet (Grafisk profil) som genomsyrar i alla dina kanaler online. Jag kan även producera bild och video innehåll med grafik i olika format för olika plattformar. Vill du ha en snygg presentation att presentera? Det fixar jag också.

  1-3 års erf.

  🚀

  Webbdesign

  Bygger WordPress hemsidor men också andra CMS vid önskan. Jag kan också göra webbanalys för optimering av hemsida och implementera samt integrera olika verktyg med vararndra för bättre funktionalitet

  1-3 års erf.

  🚀

  Marketing Automation (CRM)

  - Skapa lead magnet för lead generering - E-post marknadsföring /Nyhetsbrev - Segmentering för personalisering - Automatisering för effektivitet

  1-3 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Renewed, Paydrive, Playalong, Boutique Hotel, Lindex

  Zipforce är ett svenskt företag som grundades 2016, med målsättningen att revolutionera elcykling genom innovation. Zipforce producerar elmotor som konverterar vanliga cyklar till elcykel. För att Zipforce skulle sticka ut från konkurrenterna var det viktigt att skapa varumärkesidentitet som attraherar den nya målgrupp de vi siktar på "YOUNG URBANS & MAMILS". Med det nya varumärkesidentitet, behövde vi bygga bl.a en ny webb som konverterade bra på mobil men också skapa igenkänning AD creatives.

  Målsättningen

  Målet var att Ziforce skulle öka kännedom och sin konvertering på mobil samt rikta sig mot de yngre generationen.

  Resultatet

  Detta blev ett lyckat uppdrag och båda parten blev nöjda efter slutfört arbete.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan