Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Emmali

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Emmali

  Jag är en innovativ Motion och Grafisk Designer med ungefär 4 års erfarenhet med kunskap i konceptutveckling, animering, redigering samt strategi. Min personliga stil är modern och minimalistisk men jag är flexibel och i slutändan vill jag att du ska vara nöjd såklart. Utöver det har jag ett intresse för logo design, foto redigering och UI men jag kan behärska eller lösa det mesta som kommer min väg. Som person skulle jag beskriva mig själv som positiv, humoristisk(men självfallet seriös 😉) och nyfiken som älskar att tänka utanför boxen och våga sig på nya saker.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Entusiastisk Grafisk & Motion Designer

  Kompetenser

  After effects,Paid marketing,Figma,Photoshop,Premiere,Client management,Copywriting,Graphic Design,Motion Design,Digital Marknadsföring,ASO,App store optimisation,Creative Strategy

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Jag designar din logga

  Med min bas inom Grafisk Design erbjuder jag främst hjälp med att designa din logga, önskar du att få hjälp med ett helt brand paket går även det att lösa. Min stil ligger inom det minimalistiska området men jag vill såklart att du ska vara nöjd i slutändan, därav är jag flexibel för att uppnå ditt önskade resultat. Kika på lite exempel på min Dribbble: https://dribbble.com/emmsan

  0-1 års erf.

  🚀

  Jag redigerar och animerar din video

  Med ca 3 års erfarenhet inom redigering och Motion design hjälper jag dig att bygga upp din video av valfri längd. Du kan få hjälp med både storyboard, uppbyggnad av video, redigering samt grafik och/eller animering. Jag har kompetens och kan hjälpa till med allt från videos till sociala medier, längre video till Youtube eller hemsidan men också kortare videos, GIFs, och Youtube intro. Hojta till vad du önskar så löser vi det. Låt oss skapa magi tillsammans!

  1-3 års erf.

  🚀

  Jag hjälper dig med det grafiska inom App store Optimisation

  Det sista en användare ser är dina screenshots på App Store eller Google Play innan dom tar beslutet att ladda ned din app. Jag hjälper dig att optimera dina screenshots samt preview video och ge dem en snygg look and feel som matchar både dina önskningar men även övertalar användarna att ladda ned din app.

  1-3 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Klarna, KRY, VOI, Sleep Cycle

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan