Emmali Gnestadius Kronvall

Emmali

Entusiastisk Grafisk & Motion Designer

Stockholm

🚀

Jag designar din logga

Med min bas inom Grafisk Design erbjuder jag främst hjälp med att designa din logga, önskar du att få hjälp med ett helt brand paket går även det att lösa. Min stil ligger inom det minimalistiska området men jag vill såklart att du ska vara nöjd i slutändan, därav är jag flexibel för att uppnå ditt önskade resultat. Kika på lite exempel på min Dribbble: https://dribbble.com/emmsan

0-1 års erf.

🚀

Jag redigerar och animerar din video

Med ca 3 års erfarenhet inom redigering och Motion design hjälper jag dig att bygga upp din video av valfri längd. Du kan få hjälp med både storyboard, uppbyggnad av video, redigering samt grafik och/eller animering. Jag har kompetens och kan hjälpa till med allt från videos till sociala medier, längre video till Youtube eller hemsidan men också kortare videos, GIFs, och Youtube intro. Hojta till vad du önskar så löser vi det. Låt oss skapa magi tillsammans!

1-3 års erf.

🚀

😎

Plats

Stockholm

Om mig

Jag är en innovativ Motion och Grafisk Designer med 2,5 års erfarenhet med kunskap i konceptutveckling, animering, redigering samt strategi. Min personliga stil är modern och minimalistisk men jag är flexibel och i slutändan vill jag att du ska vara nöjd såklart. Utöver det har jag ett intresse för logo design, foto redigering och UI men jag kan behärska eller lösa det mesta som kommer min väg. Som person skulle jag beskriva mig själv som positiv, humoristisk(men självfallet seriös 😉) och nyfiken som älskar att tänka utanför boxen och våga sig på nya saker.

Hur jag tar betalt

Fakturera uppdragsgivaren

Områden

Grafisk design

Sociala medier

Digital marknadsföring

🎯

Mina kompetenser

After effects,Paid marketing,Figma,Photoshop,Premiere,Client management,Copywriting,Graphic Design,Motion Design,Digital Marknadsföring,ASO,App store optimisation,Creative Strategy

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Klarna, KRY, VOI, Sleep Cycle

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Tillbaka

Emmali Gnestadius Kronvall

Förfrågan till

Emmali

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.