Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Vincent

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Vincent

  Jag har provat det mesta men tycker att 9 till 17 livet på ett kontor inte passar mig. Är mer en resglad och spontan kille med mycket stort intresse för teknik och utveckling. Följer det mesta och betalar med min klocka, kör elsparkcykel och använder min röst för att släcka nattlampan. Befinner mig i Asien just nu och utforskar den här "digital nomad" världen, använder mig utav envato Market, freelancer, upwork och nu även fler tjänster som topcontent, boostcontent m.m för inkomst. Alltid bra med fler gig och därför finns jag här ifall ni skulle ha några uppdrag eller behov av en frilans som är engagerad, ser lösning istället för problem, självgående och målinriktad.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Utbildad Fullstack Developer

  Kompetenser

  Apputveckling,Backend,Frontend,Wordpress,Hemsidor,Databaser

  Plats

  Remote

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Bygger din app/hemsida

  Vill du ha en App för iOS och Android men tycker att det är allt för krångligt eller dyrt att gå tillväga? Tveka inte att höra av dig, jag kan skapa din app utan bekymmer med dina önskemål och det kostar dig inte skjortan. Samtidigt erbjuder jag personlig touch så att vi är med på samma kapitel hela vägen till slutet.

  3-5 års erf.

  🚀

  Löser problem med din hemsida/installation

  Har du problem med din hemsida, server eller något tekniskt som du försökt googla dig fram men ändå inte löst det? Hör av dig till mig då, jag har stor erfarenhet av att dyka i problemen för att hitta felen och rätta till. Ibland är det enkla att bara låta någon annan göra det, då sparar du både tid och huvudvärk!

  3-5 års erf.

  🚀

  Något tekniskt

  Du önskar dig något eller har ett problem men kan inte riktigt hitta rätt kategori för det? Jag är en fullstack utvecklare med erfarenhet av databaser, rest API och det mesta som finns där ute. Är det något speciellt du söker eller behöver hjälp? Tveka inte att höra av dig!

  3-5 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  OnSpotStory, FindOut, Ecommatrix, Envato Market, UpWork, Freelancer

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan

  LinkedIn:

  Portfolio:https://github.com/vincefra