Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Alen

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Alen

  Alen är en affärsinriktad person med en passion för digital marknadsföring. Med erfarenhet av SEO/SEM, SoMe, CRO och Analytics har Alen visat framgång i marknadsföringsstrategier som inkluderar kunskap om flera marknadssegment inom B2B/B2C. Idag arbetar han som CMO i investeringsbranschen, grundare av två företag med huvuduppgifter inom marknadsföring och affärsutveckling och även e-handel. Hans expertis säger att digital marknadsföring, särskilt när det gäller B2B-marknader, är nyckelfunktioner inom lead-generering och försäljningsutveckling. Alen är en erfaren specialist inom konverteringsfrekvensoptimering, sökmotoroptimering och marknadsföring med flera års erfarenhet inom området. Alen har fått ovärderlig kunskap genom att arbeta med projekt för stora företag i olika branscher. Alens expertis sträcker sig från Conversion Rate Optimization till Search Engine Marketing SEM-strategier som inkluderar sökordsanalys och innehållsskapande samt social mediahantering. Alen tycker också om att göra dataanalys för företag som vill hitta insikter i deras kundbas eller intäktsmodeller. Med Alens starka affärsinriktning kan han också hjälpa till med affärsutveckling, marknadsföringsstrategi och digital transformation.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Expert inom Digital Marknadsföring

  Kompetenser

  Google Analytics,SoMe Marketing,E-Commerce,Conversion Rate Optimization,SEM,SEO,Multi-Channel Analytics,Trafikanalys,Lead Generation,B2B/B2C/D2C,Affärsutveckling,Lead Marketing,Inbound Marketing,Marketing Automation,Content Marketing,Dataanalys,Wordpress,CRM,Business Management

  Plats

  Malmö

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Hjälper er med digital marknadsföring

  Låt mig hjälpa er hitta era kunder samtidigt som ni stärker ert varumärke ute i den digitala världen. Med specialist kunskaper inom CRO, SEM/SEO, SoMe, Analytics m.m. ser jag till att förbättra er försäljning, stärka ert varumärke och få en förståelse kring hur ni når er mest optimala målgrupp. I bagaget har jag arbetat med globala företag, ända ner till enmansbolagen som arbetar lokalt - jag ser till att allt skräddarsys efter er verksamhet och ert behov.

  5+ års erf.

  🚀

  Hjälper er utveckla er marknadsstrategi

  Med flera års bakgrund inom att bilda varumärken och koncept har jag stött på det mesta. Idag driver jag även själv e-handel bland annat och hjälpt flertalet andra till marknaden. Jag hjälper er från start till slut med er strategi och hur just ni skall lyckas. Jag kan även hjälpa till operativt om önskas och självfallet som ett bollplank även.

  5+ års erf.

  🚀

  Bygga hemsida i Wordpress

  Ansiktet utåt för ett företag är en hemsida, det är till den dina kunder ska ledas efter annonseringen. Att ha en modern och genomtänkt hemsida är det viktigaste du kan ha för att få till konverteringar. Tillsammans ser vi till att ni får den hemsida som både ni och era potentiella kunder drömmer om.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Telia | Sony | Axis | Returhuset | Clinic Production | Öresunds VVS

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan