Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Victor

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Victor

  Jag är 32 år och bor i Stockholm och har ett eget företag. Arbetar för tillfället deltid på en nättidning där jag ansvarar för videoproduktionen. Har tidigare arbetat mycket med Youtube. Jag började min filmbana med en vara med och göra en kortfilm. Jag fick smak för att arbeta med film och fortsatte därför med en 1-årig filmutbildning som gav en bra grund för de fortsatt lärande, har bla gjort filmutbildningen Full Time Filmmaker - en väldigt bra och effektiv kurs i kreativt filmskapande. Arbetar med Photoshop, Premiere Pro, After Effects och Lightroom. Jag har mycket god datorvana och lär mig snabbt. De senaste åren har jag arbetat med Youtube-kanaler, nyhetsfoto, varit assistent på filminspelningar, mm. Gillar att fortsätta lära mig nya grejer, är mycket inne på sociala medier och marknadsföring just nu. Kommer ev läsa marknadsföring till hösten.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Film, Foto, Youtube, SocMedier, och mer!

  Kompetenser

  Premiere Pro,Videografi,Fotografi ,Sociala medier

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Film

  Filmar med stativ, handhållet eller gimbal, levererar rå material eller redigerar ihop till en video i önskad stil. Kontakta för mer info.

  3-5 års erf.

  🚀

  Fotograf

  Kan fota event, porträtt eller vad som önskas. Kan redigeras efter önskemål.

  1-3 års erf.

  🚀

  Klippare

  Klipper i Premiere Pro. Har fram för allt erfarenhet av Youtube. Kan även göra passande klickvänliga thumbnails. Kontakta mig om vad du vill ha så kan jag lösa det.

  3-5 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Frilans

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan