Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Helene

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Helene

  En möjliggörare och passionerad genomförare. Att skapa intresse, engagemang och action genom kommunikation som bygger starka varumärken och relationer är min passion. Att göra uppdragsgivare och kunder nöjda är min profession. Från analys, till strategi, koncept och taktisk action. Det har jag levererat inom de mest skilda branscher som copywriter, projektledare, varumärkesstrateg, creative director och event manager. Nu är frågan; blir mitt nästa uppdrag att skapa kommunikation med huvudet, som går till hjärtat, känns i magen och syns i resultatet - nöjda kunder och klirr i kassan - hos dig?

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Creative mind. 😜 Engaged by heart. 💖 Reliable in delivering results. 🌸 Curious, experienced, and available!

  Kompetenser

  Marknadskommunikation, projektledning, copy-/transcript, UX, content writer, Event marketing, producent, koordinatör, konferencier, Varumärkesstrategi, CRM och relationsbyggande

  Plats

  Kungsbacka

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Engagerande copywriting

  Som senior copywriter finns det nog inget jag inte skrivit - prisbelönta årsredovisningar, radioreklam, internationella promotionkampanjer, annonser, banners, filmmanus, sociala medie-inlägg, böcker... Självklart skriver jag utifrån varumärke/kund, syfte, mål och vald kanal. Men framför allt skriver jag till vald målgrupp. Uppdragsgivare vill gärna framhålla egenskaperna och fördelarna med deras produkter, jag vill få fram innebörden och nyttan för kunden. Därför är min vanligaste fråga alltid; Varför? Och för att få svar på det måste man vara som jag; nyfiken, frågvis och ha ett öppet sinne. Som kreatör lever jag efter min övertygelse om att; Kommunikation ska göras med huvudet, gå till hjärtat, kännas i magen, synas i resultatet - nöjda kunder och klirr i kassan. Det har jag skapat för företag och organisationer inom de mest skilda branscher, B2B, B2C, FMCG.... för företag byggs av människor med tankar, känslor och behov. Det gäller bara att hitta triggerpunkterna.

  5+ års erf.

  🚀

  Marketing project management/CD

  Som projektledare är jag länken mellan uppdragsgivare och kreativa team, ser till att briefen följs, tidplan och budget hålls, korrläser, upphandlar externa tjänster, fixar, trixar och ser till att den kreativa processen och arbetet flyter på åt rätt håll. Som Creative Director har jag utvecklat hela processen från brief till innehåll, format, produktion och distribution av ICA Sveriges CRM-produktion samt utbildat och coachat de kreativa teamen till ett nytt mindset kring CRM.

  5+ års erf.

  🚀

  Event producer / manager / konferencier

  Har producerat en rad event i syfte att utbilda, inspirera, varumärkesbygga, teambuilda och underhålla. Uppdragen har innefattat att ansöka om bidrag, rekrytera sponsorer, planera och boka resor/hotell, producera pr, marknadsföring m m. Med ett förflutet som solistdansare och filmskådespelare kan jag vad som krävs både på, bakom och framför scenen.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  ICA Sverige, ICA Banken, Essity - Libero/Libresse/Tena Ringhals, Wall Vision -Boråstapeter/Cole & Son, Wallenstam, Båtmässan, Pfizer, Volvo Ocean Race, Furninova, Västkuststugan, Göteborg & Co, Papyrus, Asko m fl

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan