Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Ella

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Ella

  Jag är en tjej som gillar att alltid ha saker för mig. Jag har för många hobbys för att ens hinna med alla, och alla innefattar skapande och kreativitet. I mitt yrke gillar jag att ha många olika arbetsuppgifter, då jag trivs bäst när arbetet är varierat. På så sätt kan jag ständigt lära mig nya saker och utmana mig själv, vilket jag drivs av.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Grafisk designer / Digital Content creator

  Kompetenser

  Photoshop,Indesign,Illustrator,Premiere pro,After effects,Foto och film

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Designa en logotyp

  Jag erbjuder att skapa en logotyp till ert företag. Detta kan involvera text, illustrationer, vektorgrafik eller en blandning. Ni kan antingen berätta om ert företag och ge mig fria tyglar, eller berätta hur ni vill ha logotypen, så skapar jag den utifrån den beskrivningen.

  1-3 års erf.

  🚀

  Skapa bilder och videoklipp

  Jag kan hjälpa ert företag med framtagning av bild- och videomaterial. Jag gör hela processen, från foto/filmning, redigering/klippning till slutprodukt/ animation. Detta kan sedan användas för er hemsida, sociala medier eller för annonsering.

  3-5 års erf.

  🚀

  Design för reklam/annons

  Framtagning av bildmaterial och copy (om det önskas) för ert företag. I bildmaterialet kan det ingå vektorgrafik, sammansättning av stockbilder, eller framtagning av eget bildmaterial med fotografering och redigering.

  1-3 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  PÅ media, Nagoon

  Detta var ett case jag skapade i min andra praktik, hos PÅ media. Jag tog fram förslag på content till sociala medier för ett företag som tidigare inte hade varit aktiva alls på sociala medier. Jag tog fram idéer för vad för typ av content de skulle lägga upp i de olika kanalerna, och även förslag på själva posterna de kunde lägga upp.

  Målsättningen

  Målet var att nå ut till en bredare målgrupp genom att synas i sociala medier, och öka företagets försäljning.

  Resultatet

  Företaget blev mycket nöjda med förslagen.

  Jag frilansade och var ansvarig för att ta fram artworks för Pändys nya smaker på godis, energidrycker, och nya produkter. Jag tog fram nya färger, först i CMYK och sedan i Pantone för den slutgiltiga tryckfilen, och bestämde layout för informationen på de nya produkterna. Jag utgick från deras grafiska manual och skapade designer som passade in bland deras andra produkter. Utöver detta gjorde jag också mockups på alla nya designer och produkter, och skapade en redigerbar mockup från grunden.

  Målsättningen

  Skapa artworks och mockups för Pändys nya produkter.

  Resultatet

  Resultatet blev bra och som företaget ville ha dem. Jag jobbade hela tiden med hela teamet, så att de skulle bli nöjda med resultaten.

  Ella satte sig i projekten snabbt och tog fram design för de nya produkterna så att alla produkterna i sortimentet skulle se bra ut tillsammans.
  Ebba Dahlström, VD på Pändy

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan