Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Stefan

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Stefan

  Hej! Filmskapare med multikompetens här som drivs av en passion för att skapa engagerande visuell storytelling och kommunikation. Har ett formstarkt grepp om filmfoto och videoredigering efter många år med kamera i hand och flertalet utförda uppdrag inom film / dokumentär / reklam / branded content. Projektledarvana och god förståelse för digital flöden efter tre år som anställd videoproducent på ett content-bolag i Stockholm. Med fokus på kvalité och kreativa lösningar erbjuder jag professionell film- och videoproduktion från idé till färdig film, samt frilanstjänster som en pusselbit i mer omfattande projekt.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Erfaren filmfotograf, redigerare & videoproducent

  Kompetenser

  Filmproduktion,Videografi,Videoredigering,Drönarfilm,Filmfoto,Fotografi,Filmklippning,Redigering,Color Grading,Drönarfotograf,Manusförfattare,Filmmanus,Branded Content,Premiere Pro,After Effects,Davinci Resolve,Lightroom,Photoshop,Projektledning

  Plats

  Göteborg

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Film- och Videoproduktion

  Jag erbjuder film- och videoproduktion från idé till färdig film, samt konsult/frilanstjänster som en pusselbit i mer omfattande projekt. Det kan vara reklamfilm, företagsfilmer av olika slag, dokumentärfilm, spelfilm eller musikvideo. Jag specialiserar som filmfotograf, men med projektledarvana och erfarenhet av att jobba med rörlig content för både stora och små företag kan jag även driva produktioner från början till slut - både på egen hand och i mindre team. Med en problemlösande attityd och formstarkt grepp om filmfoto erbjuder jag tjänster som filmfotograf/videograf, drönarfotograf och gaffer/ljussättare.

  3-5 års erf.

  🚀

  Redigering och Post-produktion

  Som erfaren filmklippare av både narrativt och informativt har jag förvärvat en känsla för hur man bygger fram en berättelse och framför budskap till önskad målgrupp - och hur man gör det med ett stilistiskt audiovisuellt uttryck som förhöjer kommunikationen över bruset. Med erfarenhet av att skapa både långformat och versionsanpassning för SoMe-plattformar erbjuder jag klippning och post-produktion av inspelat material med hög finish och genomarbetad workflow. Från klippning och color grading till enklare grafik och ljudbearbetning.

  3-5 års erf.

  🚀

  Fotografering

  Jag erbjuder även stillbildsfotografering - Porträtt, lifestyle, produktfoto, drönarfoto, studio, redaktionellt m.m.

  1-3 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Swish, Klarna, Bonnier Förlag, RISE, Dagens Industri

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan