Sofie Lövgren

Sofie Lövgren

Senior Digital Marketing Specialist

Distans

🚀

Strategi för digitala medier

Jag tar fram en strategi för hur ert företag kan synas på sociala medier för att uppnå de resultat som ni vill nå. Jag tittar på vilket innehåll ni behöver fokusera på, hur innehållet bör se ut, var ni ska synas och vem ni ska nå och tar fram mätbara målsättningar. När strategin är satt hjälper jag er gärna med att implementera den och följa upp resultat, men ni kan också välja att enbart ta hjälp av att ta fram strategin. Jag har tagit fram strategi för bland annat Turtle Wax, Öhlins Racing, Arcona Fastigheter och Kattjouren för att nämna några.

5+ års erf.

🚀

Paid Social

Jag hjälper er att ta fram enskida kampanjer eller innehåll för er sida och ser till så att ni når ut med Paid Social. Jag tar fram innehåll och målgrupp utifrån valda plattformer och hjälper er att nå de uppsatta målen. Detta arbetat har jag gjort med i stort sätt alla företag jag jobbat med under mina 9 år som Digital Medie Specialist.

5+ års erf.

🚀

😎

Plats

Distans

Om mig

Jag är specialist inom digitala medier med fokus på sociala medier och har arbetat med strategier, implementeringar, analyser och utbildning inom detta område i 9 år. Innan dess jobbade jag som Marknadschef i 7 år på Honda Sverige och Svenska Johan Deere. Om du behöver hjälp med att sätta en strategi eller få en befintlig strategi att fungera på sociala medier får du gärna höra av dig till mig. Jag ser vad som behöver göra och tar reda på vad som fungerar eller hur man måste anpassa sig för att få satsningarna att ge resultat. En av Facebooksidorna som jag jobbat med i 4 år listades som den 18:e mest framgångsrika Facebooksidan i Sverige 2020 när Maktbarometern tittade på vem som nått ut och engagerat mest. Jag utgår från Skåne men jobbar mycket mot Stockholm på distans och jobbar gärna både direkt mot kund om som underkonsult hos byråer.

Hur jag tar betalt

Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

Områden

Sociala medier

Digital marknadsföring

🎯

Mina kompetenser

Strategi i digitala medier,Paid Social,Analys digitala medier,Facebookannonsering,Content Creation

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Turtle Wax, O'Keeffe's, Wunderbaum, Diligensia, Friskis & Svettis, Öhlins Racing, Narva Communications, Gorilla Glue, Statens museer för världskultur, Armor All, WD-40 och många fler

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Tillbaka

Sofie Lövgren

Förfrågan till

Sofie

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.