Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Matilda

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Matilda

  Ett kreativt och strukturerat energiknippe, det är jag det. Vill du få ordning och reda i ditt projekt och en färgkoordinerad kalender på köpet - då ska vi jobba ihop. Jag är en projektledare ut i fingerspetsarna, ingenting faller så naturligt för mig som att boka upp teamets kalendrar. Förutom det älskar jag sociala medier, TikTok och att spåna i vad som eventuellt kanske blir en ny trend. Vill du veta mer om mig? Tveka inte på att höra av dig. Förutom att jag älskar det ovan så slår mitt hjärta hårt för kaffe och att träffa människor.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Projektledare & Kommunikatör

  Kompetenser

  Content Creator,Projektledare,Photoshop,Kommunikatör,Social Media Marketing,TikTok

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Projektledare

  Vare sig det handlar om ett evenemang, filminspelning eller konferens kan jag hjälpa dig styra upp det hela d.v.s. planera, göra scheman, anställa eventpersonal, inhandla rekvisita, beställa mat, boka resor, boka underhållning osv. För enkelhetens skull, säg vad du önskar så löser jag det.

  3-5 års erf.

  🚀

  Content Creator

  Alla behöver sociala medier och de behöver uppdateras. Jag hjälper dig med allt från innehållsproduktion till strategi. Jag ser också till att hålla ditt konto engagerat. Att gilla och kommentera på andra konton samt delta i diskussioner har aldrig varit viktigare därför finns jag där för att kommunicera, oavsett tid på dygnet.

  3-5 års erf.

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  Atlas Copco, Maria Nila, Clas Ohlson, Sälj och Marknadshögskolan, Frank Valiant

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan