Ebba & Habbe

Ebba & Habbe

Frilansduo med utbildning inom grafisk design, produktdesign & webb.

🚀

Designar & bygger hemsidor i Webflow

Vi tycker att hemsidor ska vara lätta att navigera. Att informationen ska vara tillgänglig och tydlig. Samtidigt som designen ska vara stilren och spegla dig eller ditt företag. Vi hjälper dig med allt detta genom att designa och bygga din hemsida i Webflow.

3-5 års erf.

🚀

Skapar starka visuella identiteter

En god visuell identitet är viktigt då den sätter tonaliteten för hela ditt företag. Den får dig att bli ihågkommen, skapar förtroende och känsla. Det är ett sätt att sticka ut och särskilja sig från andra inom samma bransch. Alltså är det en stor del av upplevelsen av ditt företag och dess värderingar. Vi skapar starka visuella identiteter i form av: logotyper, färgval, tonalitet, mallar och typografi.

3-5 års erf.

🚀

Skapar rörelse i form av animation

Vi vill kunna förmedla information på ett enkelt och uppseendeväckande sätt. Animation är därför något som växer snabbt och är en självklar del i kommunikationen av dig eller ditt företag. Vi väcker företag till liv genom att göra animationer för att förmedla betydelsefull information och starka känslor. Vi arbetar bland annat med storyboards, animationer, gif:ar samt filmredigering.

3-5 års erf.

😎

Plats

Om mig

Hej potentiella kund! Våra namn är Ebba Westlander Granath och Oliver Habbe och tillsammans är vi frilansduon Ebba & Habbe. Ebba älskar design och Oliver älskar Webb och med den kombon skapar vi relevanta och skarpa hemsidor till dig eller ditt företag. Vi har utbildning inom grafisk design, marknadsföring, produktdesign och webb och erbjuder allt detta till dig som kund. Som duo tycker vi framförallt om det vi gör men vi är också ambitiösa, lyhörda samt har en god känsla för både form och teknik. Om ni har världens minsta eller största fråga är ni välkomna att kontakta oss. Kika gärna in på vår hemsida för att få en större inblick i det vi gör.

Hur jag tar betalt

Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

Områden

Grafisk design

Hemsidor & appar

Foto, film, ljud

Sociala medier

🎯

Mina kompetenser

Photoshop,After Effects,Illustratior,Webflow,Adobe,Premiere Pro,InDesign,Videoredigering,Animation

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Rynge Teater, Education for Change

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Tillbaka

Ebba & Habbe

Förfrågan till

Ebba

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.