Belinda Olsson

Belinda Olsson

Digital and Motion Designer

Stockholm

🚀

Skapar rörliga annonser som fångar tittarens uppmärksamhet i sociala medier!

Jag designar och animerar annonser som får ditt företag att sticka ut i sociala medier-flödet - ett måste idag när vårt attention span ligger på rekordlåga nivåer. Med det material ni har i kombination med material jag har tillgång till (bilder, typsnitt, musik) skapar jag rörliga, eye-catching sociala medie-annonser till ditt företag!

1-3 års erf.

🚀

Jag bildbehandlar och redigerar era bilder till professionell nivå - för användning i exempelvis tryck eller på hemsida

Med redskap som Photoshop och Lightroom bildbehandlar jag era bilder till perfektion. Jag ser till så att färg-, ljus-, och bildens linjering är rätt. Jag kan även ta bort eller lägga till föremål och ändra utseendet på befintliga delar i bilden.

3-5 års erf.

🚀

Skapar illustrationer som skapar igenkänning och får ert varumärke att sticka ut!

Jag skapar färgstarka illustrationer som är antingen stilla eller animerade/rörliga. Illustrationer som fångar tittarens öga och väcker känslor. Illustrationer är ett starkt verktyg att använda för att berätta en historia eller visa på något istället för att bara använda ord. Illustrationer kan också vara en viktig del av ett varumärkes identitet och personlighet. Anlita mig för att ta fram illustrationer som skapar igenkänning och får ert varumärke att sticka ut!

3-5 års erf.

😎

Plats

Stockholm

Om mig

Hej! Jag är Belinda, en svensk designer från Stockholm. Med bakgrund inom projektledning, digital strategi och fotografi tar jag med en artistisk ådra och ett strategiskt tankesätt till allt designarbete jag gör. För spännande kunder gör jag motion- och grafisk design som mottagaren älskar! Hoppas vi får jobba tillsammans snart!

Hur jag tar betalt

Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

Områden

Grafisk design

Foto, film, ljud

Podcasts

Sociala medier

🎯

Mina kompetenser

Photoshop,Illustrator,After Effects,Premiere Pro,Indesign,Lightroom,Adobe Audition,Adobe Creative Suite

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Elle, Nordiska Galleriet, Dormy, Outnorth, Residence, Menu, Prinsparets stiftelse, Ellen, Aller, Egmont, Kicks, Sopexa, Stenlundsgruppen, Elon

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Tillbaka

Belinda Olsson

Förfrågan till

Belinda

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.