Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Victor

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Victor

  Hej, Victor heter jag och är 25 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Göteborg men har sedan studenten flyttat runt om i landet på grund av både studier och jobb. Många år senare, så är jag färdig examinerad i International Business Management och har jobbat med allt från försäljning, event, finans/bank till musik. Jag tror att jag är den jag är idag just på grund av att jag verkligen jobbat upp ett bagage av erfarenhet inom olika branscher. Jag har jobbat för större varumärken men även drivit egna projekt, vilket gör att jag förstår mig på båda sidorna av ett mynt. Jag började redan som ung med finansiell trading, vilket i sin tur ledde till att jag startade mitt första bolag som 16 åring och med fokus på att utbilda ungdomar inom finansiell handel. Jag kunde inte riktigt förstå mig på hur man kunde lägga stora summor av sitt kapital i en fond, utan att riktigt veta vad en fond är och insåg därför att det fanns en marknad för mig som ung att rikta in mig på. Här fick jag pröva på mina färdigheter inom försäljning, branding samt bokföring. Nu på senare år så jag har bedrivit mitt egna management/digitala byrå inom musikbranschen, där jag byggt ett brett nätverk och närvarat med artister som Victor Leksell samt genererat två låtar som bidragit till en Grammy vinst i Sverige. Idag så vill jag utvidga mitt bagage och medverka i projekt där jag kan ha en påverkan och lämna avtryck, vare sig det är kortsiktigt eller långsiktigt. Är ni i behov av en skarp och go göteborgare så har ni kommit rätt! :)

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  International Business Management / Analytical Finance / Digital Marketing

  Kompetenser

  Digital Marknadsföring,Kundservice,Försäljning,Event & Nöje

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Growth Hack / Digital Marknadsföring

  Får ni inte de resultat ni vill trots att ni har en relativ budget? Det är vanligare än vad man tror. Jag har de senaste 2 åren bedrivit mig egna digitala byrå med fokus på musik branschen, då musik är en produkt likt allt annat. Jag har sålt ut en Europa Turné för ett av nordens största soul band, slagit flera av de större bolagen i form av streams och levererat resultat som bl.a Facebook lagt märket till, då jag vid ett möte med facebook fick höra att det inte går att optimera mer än vad jag gjort. Jag tror charmen i det hela ligger i att jag faktiskt är med i svängarna och alla trender som konstant ändras på alla våra digitala kanaler. Jag är en konsument av alla digitala kanaler och annonsering på nätet och kan därför på ett annat sätt analysera köpbeteende, annonseffektivitet samt tolkning av konverteringsstatistik.

  1-3 års erf.

  🚀

  Event Ambassadör

  Jag är en event ambassadör som gäster samt personal sent kommer att glömma. Med års erfarenhet av försäljning samt projekt ledning så råder det ingen tvekan om att eventet kommer att flyta på och leva upp till förväntningarna. Jag har varit aktiv i utelivet i Göteborg genom att organisera event hos större klubbar och även agerat turné ledare på festivaler. Stresstålig är en underbemärkelse vid sådana jobb. För att sätta det lite i perspektiv: Jag har alltså med 0 erfarenhet och 5 minuters undervisning ställt mig framför ett dj bord och "Dj:at" inför 10.000 människor, då artisten officiella DJ insjuknat minuter innan showtime. Jag har utöver detta även hållit i föreläsningar, talat på mässor och jobbat med monterförsäljning. Både under mitt egna varumärke med även under Handelsbanken. Det var lite kort om mig och min resa!

  5+ års erf.

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  Handelsbanken, Tele2, Elgiganten, Leumane, Invest Guard, Sony Music Sweden

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan