Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Linus

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Linus

  Jag heter Linus jag arbetar som videofotograf/redigerare samt innehållsproducent. Jag älskar kombinationen av att arbeta själv och tillsammans med andra, speciella mot ett gemensamt mål! Tycker också om att utmana mig själv för att växa i min yrkesroll. Hör av dig om du behöver hjälp med något! 📷🎬

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Videokreatör & Innehållsproducent

  Kompetenser

  Premiere,Davinci Resolve,Photoshop,Indesign,Lightroom,Illustrator

  Plats

  Nyköping

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Innehållsproduktion

  Jag hjälper företag att planera och producera innehåll för sina sociala kanaler. Jag fokuserar på att skapa videoinnehåll som är i linje med företagets värderingar och grafiska profilering. Utöver video erbjuder jag också stillbildsfoto och grafiska poster för SoMe. Min vision är att göra skillnad för mina kunder genom bra och ärlig kommunikation.

  3-5 års erf.

  🚀

  Video-/Filmproduktion

  Jag hjälper dig genom hela filmprocessen och tar på mig helhetsansvaret i mina filmproduktioner. Jag kan hjälpa dig med företagsfilm, reportagefilm, dokumentärfilm, reklamfilm eller övrig film i det korta formatet som lämpar sig för SoMe.

  3-5 års erf.

  🚀

  Innehållskalender för SoMe

  Jag hjälper dig att bolla idéer samt skapa en plan för hur ditt företag bör kommunicera socialt under en specifik tidsperiod eller kampanj. Planen kan också vara årsövergripande för att företaget ska få en helikoptervy över hur kommande års marknadsinsatser ser ut. Tanken med en innehållskalender är att skapa träffsäkert innehåll så att tid- och energi kan läggas på rätt saker.

  1-3 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Discovery+

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan