John Karlsson

John Karlsson

Projektledare på Gigstr - skapar ditt dreamteam 🌟

Stockholm, Sverige, Norden

🚀

Marknadsföring, event & sälj

Idag måste du möta din målgrupp där och när det passar - online, offline och ofta i kombination. Få sammansatta team av allt från eventpersonal till mediaplanerare från vårt community. Jag har 15+ års erfarenhet inom marknadsföring, event och sälj, och vet därför precis vad som krävs för att du ska lyckas med alltifrån samplingen och fältförsäljningen till PR-konceptet och sociala medier-kampanjen.

5+ års erf.

🚀

Design & kreativitet

Pris och kvalitet räcker inte längre för att vinna. I vårt community har vi kreatörer som ger ny höjd till din kommunikation med text, bild, film och koncept. Jag blir din personliga kontakt och sätter ihop ett dream-team baserat på just din design-utmaning!

5+ års erf.

🚀

Digital utveckling

I vårt community har vi alltifrån fristående utvecklare till snabbfotade byråer. Med mig som din personliga kontakt kan du dessutom känna dig trygg att hela teamet drar åt samma håll. På så sätt kan vi ta oss an dina utvecklingsprojekt!

5+ års erf.

😎

Plats

Stockholm, Sverige, Norden

Om mig

Hej! Jag är projektledare på Gigstr och har drivit marknadsföringsprojekt, event och kampanjer åt stora och små kunder i över 15 år. Time flies! Kontaktar du mig kommer jag bli din personliga projektledare och sätta ihop ett team av specialister från Gigstrs community. Jag är specialist på landstäckande eventturnéer och tack vare Gigstrs kan jag hitta rätt eventpersonal och varumärkesambassdörer över hela Norden. Kontakta mig så gör vi ditt projekt inom utveckling, design, marknadsföring eller sälj proffsigare, kostnadseffektivare och pricksäkrare!

Hur jag tar betalt

Fakturera uppdragsgivaren

Områden

Grafisk design

UI/UX

Foto, film, ljud

Hemsidor & appar

Copywriting

SEO/SEM

Marknadsplatser

Digital marknadsföring

Event

Podcasts

Sociala medier

Kundservice

Ehandel

Administration

Försäljning

Ekonomi

Retail

Growth hacking

CRM-verktyg

Övrigt

🎯

Mina kompetenser

Event,Projektledning,Account management,Säljledning,Sampling,Roadshows,Eventturné,Produktdemonstrationer,Konsumentevent,Fysisk marknadsföring,Brand activations,Varumärkesaktiveringar,Eventpersonal,Butiksevent,Action marketing,Field marketing,Fältförsäljning,Brand experience,Kommunikation,Marknadsföring,Försäljning,B2B-försäljning,Public relations,PR ,Guerilla marketing,Promotions

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Telia, Harman Kardon, Wavemaker, Swedish Match, Hedvig, Unilever

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Tillbaka

John Karlsson

Förfrågan till

John

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.