Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Elina

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Elina

  Med rötterna i entreprenörskapet, klappar mitt hjärta för småföretagare och personliga bolag där kunden och relationerna står i fokus. Samma engagemang lyser igenom i mitt arbete. Jag hjälper företag att bygga varumärke på sociala medier genom medveten närvaro. Därmed ligger mina nyckelkompetenser i content marketing, varumärkesstrategi och content writing.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Varumärkesstrateg och Kommunikatör

  Kompetenser

  Instagram,Facebook,Engelska,Content Marketing,Varumärkesbyggande

  Plats

  Malmö, Lund, Distans

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  IdentiteitCoachen

  Jag erbjuder företag, stora som små, coaching i hur du kan stärka ditt varumärke genom medveten närvaro i sociala medier. Tillsammans sätter vi upp en plan, ett mål och en nulägesanalys. Därefter sker löpande sessioner där du får de verktyg och det stöd du behöver för att ta företagets närvaro på SoMe till nya höjder.

  1-3 års erf.

  🚀

  Content Marketing

  Content Marketing handlar om att ge målgruppen ett mervärde och på så vis generera engagemang. Jag har jobbat med content marketing i snart 5 år och både lever och andas content. Därmed hjälper jag dig omsätta vardagliga händelser till värdefullt content, och på så vis generera starkare relationer, nya möjligheter och tillväxt i bolaget, genom content marketing.

  3-5 års erf.

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  Swedish Agro Machinery, Malmö LBC och NoroGard

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan