Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Julia

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Julia

  Jag ÄLSKAR att skriva. Genom mitt företag JA Write & Right söker jag uppdrag som frilansande juridisk skribent, copywriter och content writer. Läs mer om vad du kan få hjälp med under kategorin "tjänster". Min akademiska bas består av en juristexamen från Stockholms Universitet, vidareutbildning inom copywriting från Berghs School of Communication och vidareutbildning inom internationella relationer. Min juridiska kompetens och erfarenhet gör mitt skrivande snäppet vassare. När du anlitar mig till ett uppdrag får du en person som är grym på research och att skriva texter med ett bra flow, där läsaren får en tydlighet samtidigt som texten är medryckande. Du får texter som är skrivna med hög kvalitet av en passionerad leverantör. Jag älskar mitt jobb och har höga ambitioner, vilket smittar av sig på mina uppdrag! Läs gärna mer om vad jag kan erbjuda dig på min hemsida. Hör sedan av dig så bokar vi in ett förutsättningslöst möte. Vi hörs!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Juridisk skribent, copywriter och content writer

  Kompetenser

  Juristexamen,Research,Copywriting,Content writing,Översättning,Tonalitet,Spökskrivning,Mänskliga rättigheter,Internationella relationer,Juridik

  Plats

  Jönköping men tar uppdrag över hela Sverige

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Juridisk skribent

  Jag skriver för organisationer med fokus på mänskliga rättigheter, hälso- eller miljöfrågor. Jag skriver för att påverka. Engagera. Detta gör jag genom djuplodade artiklar, rapporter, research, opinionsbildning, nyhetsbrev m.m. Min akademiska bas består av - en juristexamen från Stockholms Universitet - vidareutbildning inom copywriting från Berghs School of Communication - vidareutbildning inom internationella relationer.

  0-1 års erf.

  🚀

  Juridisk copywriter

  Juridiska texter kan ofta vara krångliga och svåra att förstå. Jag skriver om dem så att de blir begripliga och lättlästa för aktuell målgrupp. Min akademiska bas består av - en juristexamen från Stockholms Universitet - vidareutbildning inom copywriting från Berghs School of Communication - vidareutbildning inom internationella relationer.

  0-1 års erf.

  🚀

  Copywriter/Content writer

  Jag sätter ord på ditt företags visioner, hjälper till med tonaliteten, når ut med ditt företags budskap, skriver innehåll till hemsidor/nyhetsbrev/sociala medier, spökskriver m.m. Jag är grymt vass med pennan, en idéspruta som kan vara kreativ när det önskas och korrekt informativ när sådant behov finns. Min akademiska bas består av - en juristexamen från Stockholms Universitet - vidareutbildning inom copywriting från Berghs School of Communication - vidareutbildning inom internationella relationer.

  0-1 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Sana Labs AB

  Sana Labs är ett inspirerande företag som erbjuder onlinebaserade kurser med AI och pedagogisk psykologi som grund. Som content writer fick jag i uppdrag av Sana Labs att skriva nätbaserat kursinnehåll. Detta gjordes i deras egna CMS-verktyg.

  Målsättningen

  Kursen skrevs på ett personligt, engagerande och adaptivt sätt. Mål: Att framtida kursdeltagare ska känna lust till att lära sig och få tillgång till materialet på ett smart och utvecklande sätt.

  Resultat

  Resultatet blev enligt uppdragsgivarens förväntningar.

  Det har varit lättsamt och tryggt att jobba med Julia. Vi har haft en god dialog och tydlig kommunikation vad gäller förväntningar, tidsplan och resultat. Texterna Julia skrev för oss var helt i linje med våra önskemål och vi jobbar gärna ihop med henne igen.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan