Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Linda

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Linda

  Jag har bred erfarenhet av ett stort antal verktyg för design, kommunikation, planering och sociala medier. Jag har ca 10 års erfarenhet av projektledning inom IT, Hälsa och Utbildning. Jag hjälper dig som kund att kartlägga och förbättra den helhetsupplevelse som ditt företag skapar online. Med basen i User Experience design utgår vi från din målgrupps kundresa och designar hemsida, sociala medier - hela ditt varumärke.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Hjälper ditt företag skapa träffsäkra kundupplevelser online

  Kompetenser

  Webbdesign,Wordpress,Instagram,Blogg content,Canva,projektledning,ledarskap,New Zenler,Webbkurser,Adobe XD,Figma,Schemalägga sociala medier,learning development,ux design,prototyping

  Plats

  Nyköping

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Design av hemsida

  Webbdesign i Wordpress I tjänsten ingår: -behovsgenomgång -klickbar prototyp som ger dig en bild av hur hemsidan kommer att se ut avstämningar -SEO -design av din hemsida i WordPress -stöd för användartester -support under en månad efter leverans.

  1-3 års erf.

  🚀

  Upplevelsekollen

  Har du designat din hemsida själv, eller är det några år sedan den blev klar? Du önskar få en mer användbar hemsida som besökare gärna återkommer till. Eller ännu hellre att fler kontaktar dig. I tjänsten ingår en genomgång av din hemsida, skapande av underlag för användartester, analys av resultat samt rekommenderade justeringar på din hemsida. Det du behöver göra är att kontakta personer i din målgrupp som du vill att är med och testar. Du genomför själva testerna med mitt stöd. Det ger ett stort mervärde för dig att se när besökare är på din hemsida och hur de agerar.

  1-3 års erf.

  🚀

  Design av webbkurs

  Jag hjälper dig hela vägen från behovsanalys, beskriva nyttan med kursen, kursmål, hjälp med framtagning av innehåll, marknadsföring till lansering.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Solution of Quality AB, Region Sörmland, Dansantakossans utbildningar

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan