Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Solveig

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Solveig

  Genom ansvarsfull kommunikation och god design bygger jag varumärken. Jag hjälper er att synas bättre på rätt ställe och ge er ett nytt ansikte som matchar företagskulturen. Det kan innehålla allt från nya grafiska profil, logotyp, broschyr, design av mässa, utställningar eller event. Jag har lång erfarenhet från Tyskland och hjälper svenska företag som vill komma in på den tyska marknaden. Välkommen med din nästa projektidé!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Kommunikationsdesigner | Grafisk designer

  Kompetenser

  InDesign,Photoshop,Illustrator,Grafik + Web Design,Marknadsföring,Inkluderade Design,Företag- och produkt jubileum

  Plats

  Kolmården

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Grafisk design

  Jag brinner för att bygga och underhålla varumärken - alt från logotyp, bildmanér, ikoner, illustration och grafiska riktlinjer/guidelines. Jag skapar enskilda kommunikationsmedier som flyers och broschyrer, montrar, banners och displays till butiksfönsterdesign eller din närvaro på webben.

  5+ års erf.

  🚀

  Inkluderade design

  Jag ändra eller skapa nya kommunikationslösningar med blick på inkluderade design. Fokus ligger på begriplighet, läsbarhet och användbarhet för så många människor som möjligt. Färger, kontraster, material och dimensioner kan väljas på ett sådant sätt att ingen målgrupp begränsas i sin användning av fysiska, sensoriska eller kulturella egenskaper. - MED INKLUDERANDE DESIGN KAN DU NÅ FLER KUNDER - INKLUDERANDE DESIGN GÖR DINA KUNDER NÖJDARE - DEN BIDRAR TILL TILLGÄNGLIGHET OCH BLIR EN GOD FÖREBILD

  5+ års erf.

  🚀

  Design av mässor, utställningar eller event, företag- och produkt jubileum

  Jag utvecklar utställningskoncept, designar butiker, planerar monterdesign och mässor från skiss till genomförande. Design och Kommunikation för ett framgångsrikt företags jubileum. Jag hjälper dig från första idé till färdigt material för ditt jubileum!

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Min egen design-och kommunikationsbyrå med kunderna i hela Sverige och Tyskland. https://www.rundkantig.se/

  Målsättningen

  Resultatet

  Solveig gjorde mina enkla tankar och illustrationer till 3 fantastiska broschyrer med positiva affirmationer. Stort tack dessa hjälper nu många att få en ha sin fantastiska dag oftare. Jag kan med fördel rekommendera Solveig och hennes företag RundKantig.
  Mvh Östen VD på OSEK of Sweden

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan