Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Elin

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Elin

  Jag är en social, glad och empatisk tjej med ett positivt mindset och ett stort intresse för inredning, design, content och skapande. Är utbildad barnpedagog men ska studera till media content manager och har läst både grafisk design, medieproduktion och fotografisk bild. Detta är mina stora intressen. Jag älskar att vara kreativ och bidra till en positiv och glad arbetsmiljö. Jag är utåtriktad, följsam och samarbetsvillig. I mitt arbete som barnpedagog har jag lärt mig att ta ett stort ansvar, vara stresstålig och att hantera flera saker samtidigt. Jag är pedagogisk, förstående och empatisk vilket är en fördel i möte med människor.

  Kort pitch

  Utbildad barnpedagog med stort intresse för allt kreativt

  Kompetenser

  Barnpedagog

  Plats

  Stockholm, Sundbyberg

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  6

  6

  Företag jag har jobbat med:

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm