Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Erik

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Erik

  Jag har lång erfarenhet av internationell B2B-marknadsföring och inbound marketing, främst från teknikbranscher som IT, SaaS, telekom, fintech och e-handel - men även av finansiella lösningar och konsulttjänster. Det har gett mig affärstänk som krävs att sätta sig in i komplexa ämnen, förstå målgruppens olika yrkesroller och skapa innehåll som de värdesätter och driver min uppdragsgivares affär. Jag arbetar i ett nätverk av konsulter som kan komplettera mina tjänster vid behov. Jag bor med min familj i Österskär ett par mil nordost om Stockholm, förutom kreativt skapande uppskattar jag humor, segling och badminton.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  B2B copywriter och innehållsstrateg

  Kompetenser

  B2B copywriting,Inbound Marketing,Content Strategy,Målgruppsanalys,B2B-marknadsföring,Innehåll på svenska,Innehåll på engelska

  Plats

  STOCKHOLM

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  B2B content - text och strategi

  Jag skriver B2B-innehåll för alla format (artiklar, guider, webbtexter, SoMe-inlägg, videomanus mm) och kanaler (hemsida, blogg, LinkedIn, HubSpot mm). Jag hjälper också företag att ta fram effektiva strategier och arbetssätt för sin inbound marketing. Ofta genom att ta fram personas och köpresor och omsätta målgruppsinsikter till content. Just här har jag hittat min kreativa "sweet-spot." Jag skriver SEO- och målgruppsanpassat på svenska och engelska, är van vid marketing automation och jobbar idag mycket i HubSpot.

  5+ års erf.

  🚀

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  Grown, Nordic Morning, Arvato, Tieto, Implema, SoftwareOne, Bankgirot, Paxport, Ericsson med flera.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan