Ida Larson

Ida Larson

Ekonomiassistent/HR/Administratör

Stockholm

🚀

Löpande bokföring, administration eller löner?

Som ekonomiassistent och HR-administratör kan jag erbjuda hjälp med löpande bokföring, leverantörsreskonta, kundreskontra, kvittohantering, avtalshantering, löneadministration, orderhantering och mycket mer.

3-5 års erf.

🚀

🚀

😎

Plats

Stockholm

Om mig

Jag är utbildad inom flera områden, bland annat som ekonomiassistent och administration både övergripande och inom HR. Har arbetat heltid som ekonomiassistent de senaste 5 åren, och har tack vare ett eget ansvar för verksamheten berikat mig med många erfarenheter. Vidare för min sociala förmåga mig framåt samtidigt som kommunikation, organisation och tidsåtgång står i fokus. Jag är engagerad och gör ingen besviken!

Hur jag tar betalt

Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

Områden

Ekonomi

Administration

Försäljning

🎯

Mina kompetenser

Datorvana,Kommunikation,Organisationsförmåga,Social kompetens,Tidshantering

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Forslins El AB

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.Tillbaka

Ida Larson

Förfrågan till

Ida

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.