Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Tristan

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Tristan

  Mina stora nisch är ledarförmågan och att kunna använda den anpassat till varje unik situation. Utöver det har jag en väl etablerad förmåga att fungera i allt från små till stora team men även utbilda eller instruera från tekniskt krävande uppgifter till mjukare värden såsom samarbete inom en grupp.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Utbildad ledare och instruktör med problemlösningsförmågor

  Kompetenser

  Microsoft Office,Problemlösning,Generellt tekniskt kunnande,Datorvana,Stresshantering,Kommunikation,Ledarskap,Kundservice,Organisationsförmåga,Inlärningsförmåga

  Plats

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Instruktör/utbildare Crew Resource Management (CRM) & Human Factors (HF)

  I rollen som utbildare/instruktör har jag utbildat flygelever, markpersonal inom flygbranschen, kabinbesättningspersonal, piloter, andra instruktörer men även produktionspersonal för tv-sändningar. Bland många ämnesområden inom CRM & HF, har jag utbildat mycket inom kommunikation, samarbete inom grupper, ledarskap, problemlösning, beslutsfattande, situationsmedvetenhet och stresshantering.

  5+ års erf.

  🚀

  Ledarskap

  Utbildad genom främst luftfarten, men även erfarenheter från andra branscher genom arbete i ledande roller (utbildning & team leader), i olika typer av ledarskap. Det situationsanpassade ledarskapet har varit tyngdpunkten (genom flygandet) och främst förvärvat genom erfarenhet som befälhavare/kapten på flygbolag men även vidareutvecklat genom rollen som instruktör. I flyget handlar det mycket om att få ett team att fungera under stress och press, men även på att vara förberedd på det värsta och att kunna hantera krävande situationer där det i värsta fall krävs förmågor som kan lösa problem som inte har en beskrivning i någon manual eller procedure.

  5+ års erf.

  🚀

  Tekniskt lärande

  Jag lär mig snabbt och effektivt. Det är en förmåga som utvecklats genom dels mina personliga egenskaper och en generell nyfikenhet, men också genom arbetslivet i många olika branscher och naturligtvis till stor del av att ha behövt lära mig saker som att kunna olika flygplanstyper och t.o.m att lära ut till andra om det.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  SAS, Norwegian, Stoflight Academy, SVT, UPS, Academic Work, ICA, Bauhaus

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan