Tristan Okkonen

Tristan

Utbildad ledare och instruktör med problemlösningsförmågor

🚀

Instruktör/utbildare Crew Resource Management (CRM) & Human Factors (HF)

I rollen som utbildare/instruktör har jag utbildat flygelever, markpersonal inom flygbranschen, kabinbesättningspersonal, piloter, andra instruktörer men även produktionspersonal för tv-sändningar. Bland många ämnesområden inom CRM & HF, har jag utbildat mycket inom kommunikation, samarbete inom grupper, ledarskap, problemlösning, beslutsfattande, situationsmedvetenhet och stresshantering.

5+ års erf.

🚀

Ledarskap

Utbildad genom främst luftfarten, men även erfarenheter från andra branscher genom arbete i ledande roller (utbildning & team leader), i olika typer av ledarskap. Det situationsanpassade ledarskapet har varit tyngdpunkten (genom flygandet) och främst förvärvat genom erfarenhet som befälhavare/kapten på flygbolag men även vidareutvecklat genom rollen som instruktör. I flyget handlar det mycket om att få ett team att fungera under stress och press, men även på att vara förberedd på det värsta och att kunna hantera krävande situationer där det i värsta fall krävs förmågor som kan lösa problem som inte har en beskrivning i någon manual eller procedure.

5+ års erf.

🚀

Tekniskt lärande

Jag lär mig snabbt och effektivt. Det är en förmåga som utvecklats genom dels mina personliga egenskaper och en generell nyfikenhet, men också genom arbetslivet i många olika branscher och naturligtvis till stor del av att ha behövt lära mig saker som att kunna olika flygplanstyper och t.o.m att lära ut till andra om det.

5+ års erf.

😎

Plats

Om mig

Mina stora nisch är ledarförmågan och att kunna använda den anpassat till varje unik situation. Utöver det har jag en väl etablerad förmåga att fungera i allt från små till stora team men även utbilda eller instruera från tekniskt krävande uppgifter till mjukare värden såsom samarbete inom en grupp.

Hur jag tar betalt

Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

Områden

Övrigt

Kundservice

Försäljning

Administration

Event

Foto, film, ljud

Sociala medier

Marknadsplatser

Digital marknadsföring

Retail

Hemsidor & appar

🎯

Mina kompetenser

Microsoft Office,Problemlösning,Generellt tekniskt kunnande,Datorvana,Stresshantering,Kommunikation,Ledarskap,Kundservice,Organisationsförmåga,Inlärningsförmåga

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

SAS, Norwegian, Stoflight Academy, SVT, UPS, Academic Work, ICA, Bauhaus

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Tillbaka

Tristan Okkonen

Förfrågan till

Tristan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.