Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Andreas

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Andreas

  Besitter kunskaper inom certifiering av lågserie tillverkade fordon 2018/858 euro6 Har drivit egen fordonsverkstad med 16 anställda och efter det gick jag vidare till att uppfylla min vision om att tillverka en egen bil. Började med att hitta investerare till projektet och sedan drev jag det som Vice vd och certifiering ansvarig mot Transportstyrelsen och CSI Spa. Som innovatör kommer jag alltid att föra nya projekt ett steg längre än vad det var tänkt. Nu driver jag eget igen med inriktning att erbjuda mina kunskaper som konsult åt nystartade fordonstillverkare och förser även kunder som tillika företag och privatpersoner med drivlinor och tillbehör till fordon via min hemsida och tidigare kontakter.

  Kort pitch

  Fordonstekniker, Industri, Egen företagre,B2B

  Kompetenser

  Certifiering 2018/858

  Plats

  Tallinn

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  6

  6

  Företag jag har jobbat med:

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm