Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Therese

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Therese

  Jag är vad man kallar en spindel i nätet, jag arbetar högt och lågt, vitt och brett samt operativt och strategiskt. En passionerad skribent med öga för detaljer och hjärta för helheten.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Copywriter med hjärta för det digitala

  Kompetenser

  Photoshop,InDesign,Copywriting

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Marknadsföring/Kommunikation

  Hjälper företag att kommunicera på ett genomtänkt och genuint sätt som skapar mervärde för varumärket.

  1-3 års erf.

  🚀

  Sociala medier

  Hjälper företag med litet och stort inom sociala medier. Marknadsföring, kampanjer, annonser, innehållsstrategi med mera.

  3-5 års erf.

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  SMP Parts

  Skapade en strategi och målsättning för företagets sociala mediekanaler. Varumärkesbyggande och identifiering av bolaget som gjorde att bolaget växte kraftigt på sociala medier under den tid jag var där.

  Målsättningen

  Målet var att kommunicera på ett genuint och ärligt sätt som kändes rätt för hur företaget identifierade sig. Öka kännedomen om företagets produkter och teknik inte bara i Sverige utan även i Europa.

  Resultatet

  Mycket uppmärksamhet i Europa, många fler produktförfrågningar. Företaget ansågs mer seriöst och pålitligt utifrån recensioner.

  Tagit fram en identitet till företaget och en ny tonalitet. Startat igång vissa sociala mediekanaler samt återupplivat vissa andra. Gjort en strategisk plan utifrån vart företaget vill nå ut och jobbar kontinuerligt för att öka både omsättning och intresset för företaget.

  Målsättningen

  Öka kännedom om företaget och dess produkter, skapa en genuin tonalitet, nå fler följare och öka trafiken till webbplatsen bland annat.

  Resultatet

  På två månader har vi dubblat antalet följare i vissa kanaler, ökat trafiken till webbplatsen, bättre sökresultat på Google, fler produktförfrågningar etc.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan