Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Martin

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Martin

  Hej! Jag heter Martin och är en driven digital marknadsförare från Stockholm. Mina styrkor är webbutveckling, webbanalys och digital annonsering via Google och sociala medier. Jag har arbetat med marknadsföring sedan 2010 och sedan 2019 driver jag mitt egna bolag där jag dagligen hjälper mina kunder att sälja mer, med hjälp av digital marknadsföring.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Driven digital marknadsförare

  Kompetenser

  Google Ads,WordPress,Facebook Ads Manager,Google Analytics,LinkedIn Ads,Snapchat Ads

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Digital annonsering

  Annonsering på Google, Facebook, Instagram, LinkedIn och Snapchat! Idag är möjligheterna att annonsera enorma. Där man förut bara kunde sätta in en tidningsannons och hoppas på det bästa bryter digital annonsering ny mark. Visa din annons för de som just du är intresserad av, när de är intresserade av just din produkt eller tjänst. Vi hjälper dig att annonsera via Google, Facebook, Instagram, LinkedIn och Snapchat. Vi gör en digital annonseringsstrategi, tar fram effektiva annonser och genomför kampanjerna. Självklart övervakar vi löpande annonskampanjerna och finjusterar så att du får ut optimalt med nya kunder av din budget.

  5+ års erf.

  🚀

  Hemsida via WordPress

  Att ha en snygg hemsida är viktigare än du tror. Idag finns det en mängd enkla hemsidebyggare, inte minst från stora webbhotell. Men vet du inte hur du behärskar dessa kan det lätt sluta med att du får en hemsida som snarare skrämmer bort nya kunder istället för att fånga dem. Vi hjälper dig att ta fram en snygg hemsida med hjälp av verktyget WordPress. Vi ger den en modern design och rådgiver dig vad som bör finnas på den. Har du redan en hemsida? Superbra! I så fall hjälper vi gärna till med flytten.

  3-5 års erf.

  🚀

  Digital marknadsföring

  Digital marknadsföring kan vara en djungel. Möjligheterna är enorma och därigenom är det lätt att gå vilse. Vi hjälper dig som företagare att hitta rätt i denna djungel. Vi skräddarsyr en digital marknadsföringsstrategi för att passa just dina behov och nå de kunder som just du är ute efter. Sedan hjälper vi dig att genomföra den – allt för att du ska nå så många nya kunder som möjligt. Är marketing automation, inbound marketing, content marketing och sociala medier okänd terräng för dig? Vi reder ut begreppen och använder en eller flera av dem för att skräddarsy just din digitala marknadsföring.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Fås mot efterfrågan

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan