Martin Sahlqvist

Martin

Driven digital marknadsförare

Stockholm

🚀

Digital annonsering

Annonsering på Google, Facebook, Instagram, LinkedIn och Snapchat! Idag är möjligheterna att annonsera enorma. Där man förut bara kunde sätta in en tidningsannons och hoppas på det bästa bryter digital annonsering ny mark. Visa din annons för de som just du är intresserad av, när de är intresserade av just din produkt eller tjänst. Vi hjälper dig att annonsera via Google, Facebook, Instagram, LinkedIn och Snapchat. Vi gör en digital annonseringsstrategi, tar fram effektiva annonser och genomför kampanjerna. Självklart övervakar vi löpande annonskampanjerna och finjusterar så att du får ut optimalt med nya kunder av din budget.

5+ års erf.

🚀

Hemsida via WordPress

Att ha en snygg hemsida är viktigare än du tror. Idag finns det en mängd enkla hemsidebyggare, inte minst från stora webbhotell. Men vet du inte hur du behärskar dessa kan det lätt sluta med att du får en hemsida som snarare skrämmer bort nya kunder istället för att fånga dem. Vi hjälper dig att ta fram en snygg hemsida med hjälp av verktyget WordPress. Vi ger den en modern design och rådgiver dig vad som bör finnas på den. Har du redan en hemsida? Superbra! I så fall hjälper vi gärna till med flytten.

3-5 års erf.

🚀

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring kan vara en djungel. Möjligheterna är enorma och därigenom är det lätt att gå vilse. Vi hjälper dig som företagare att hitta rätt i denna djungel. Vi skräddarsyr en digital marknadsföringsstrategi för att passa just dina behov och nå de kunder som just du är ute efter. Sedan hjälper vi dig att genomföra den – allt för att du ska nå så många nya kunder som möjligt. Är marketing automation, inbound marketing, content marketing och sociala medier okänd terräng för dig? Vi reder ut begreppen och använder en eller flera av dem för att skräddarsy just din digitala marknadsföring.

5+ års erf.

😎

Plats

Stockholm

Om mig

Hej! Jag heter Martin och är en driven digital marknadsförare från Stockholm. Mina styrkor är webbutveckling, webbanalys och digital annonsering via Google och sociala medier. Jag har arbetat med marknadsföring sedan 2010 och sedan 2019 driver jag mitt egna bolag där jag dagligen hjälper mina kunder att sälja mer, med hjälp av digital marknadsföring.

Hur jag tar betalt

Fakturera uppdragsgivaren

Områden

SEO/SEM

Digital marknadsföring

Hemsidor & appar

Sociala medier

Growth hacking

🎯

Mina kompetenser

Google Ads,WordPress,Facebook Ads Manager,Google Analytics,LinkedIn Ads,Snapchat Ads

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Fås mot efterfrågan

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Tillbaka

Martin Sahlqvist

Förfrågan till

Martin

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.