Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Fredrik

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Fredrik

  Det viktigaste jag har lärt mig i min karriär är samarbete, kommunikation, samt involverad planering med öppen dialog och research för uppnå det som krävs, i alla jobbsammanhang. En av mina starka sidor är just att jag kan jobba i olika fält, men även att lägga fokus på vad som krävs i specifika uppgifter. Att va en lösningsorienterad "hands-on" person har förbättrat mina förmågor och kunskaper att lära mig, samt anpassa mig till situationen jag är i. Under åren i Scandinavia samt i mina utländska studier så har mitt nätverk av sociala kontakter inom YouTube och Twitch ökat, med där med hjälpt minde underhållare från koncept till färdig produkt i konsulterings sammanhang om förbättringsmål.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Kandidatexamen i Filmvetenskap, Colorist och DIT.

  Kompetenser

  Photoshop,Lightroom,DIT,Digital-Bildtekniker,Retoucher,Davichi Resolve,Premiere Pro,OBS Studio,Livestreaming,Lut-Kreatör,Filmproduktion,Digital Redakör,Filmfotograf,Fotograf,Logging,Redigering,Datahanterare,Colorist

  Plats

  Sverige

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Sändningstekniker för events och distributör till sociala medier

  Öka ditt företags ansikte utåt med sändningar för kunder, exempel events. Mitt arbete består av att förbättra utseende och det visuella som kan jämföras till traditionell och professionell TV. Arbetet består av animation och banners, samt flerkamera sändningar i sändning-säkert format gällande olika färgrymder och ljud. Jobbet kan även innehålla andra uppgifter som klipp med höjdpunkter för vidare distribution till social medier och mm.

  1-3 års erf.

  🚀

  Retoucher och Colorist (Colorgrading)

  Tjänsten ingår att arbeta med bilder samt rörlig bild, till att se mer professionell för vidare distribution till hemsida eller sociala medier. Som Retoucher och Colorist så uppstår det ofta att man jobbar med material som har blivit inskaffad från olika kameror, dag på dygnet, mm. Jobbet består av att får det att se mer professionellt ut, samt korrigering av exponering och kontrast.

  1-3 års erf.

  🚀

  Filmfotograf och Fotograf

  Tjänsten ingår med att fånga material till ert företag i rörlig och stillbild. Jag som är utbildad Digital-Bildtekniker har teknisk förståelse över vad som krävs för att få det bästa ut av materialet för vidare distribution i sändingsäker format. Jag följer kundens önskemål med exempel på komposition och lins-användning för att uppnå deras visuella önska från mina år som filmfotograf med allt från moodboard, storyboard och visuella exemplen.

  1-3 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Estate Consulting(Frilans), Gresvig AS, FN/UN Studenterne, Noroff

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan