Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Jesper

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Jesper

  Jag är en nyfiken, engagerad och prestigelös kollega, närmast med en bakgrund inom reseindustrin som produktägare och CRM-specialist. I mitt CV finns också många års erfarenhet av att bygga kundorienterad kommunikation i olika former och för olika kanaler. Mitt fokus ligger alltid på driva produktutvecklingen framåt för att hela tiden förbättra användarupplevelsen. Jag har vana från jobba i komplexa processer med flera intressenter och att sätta strategier som en hjälp för att framgångsrika slutresultat. Jag har ett kreativt och lösningsorienterat sinnelag och en god social förmåga som gjort det lätt att skapa förtroende och bygga relationer. Jag inspireras av variation, utmaningar och av att utbyta kunskap och erfarenheter med mina kollegor.

  Kort pitch

  Nyfiken och driven produktägare

  Kompetenser

  Produktägare,Projektledare,CRM,Marketing Automation,Key Account Manager,Kommunikatör,Hållbarhet,Besöksnäring,Turism,Ecommerce

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Få lön direkt av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  7

  7

  Företag jag har jobbat med:

  TUI, Jambo Tours, Telia, Försvarshögskolan

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm