Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Emil

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Emil

  Jag skriver, förbättrar och strukturerar texter. Samtidigt som jag vet vad som krävs av textens utformning för att den ska bli läst. Trycksaker eller en hel visuell identitet för ett varumärke kan jag också skapa liksom illustrationer och mönster. Jag har bakgrund som grafisk designer och har senaste fem åren jobbat som kommunikatör. Driver det egna företaget Något kommunikation med fokus på kommunikation med liten påverkan på klimat och miljö.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Kommunikatör och grafisk designer

  Kompetenser

  InDesign,Illustrator,Photoshop,Skribent,Korrekturläsning ,Textredigering,Epi-server,Wordpress,Grafisk design,Texter,Nyhetsbrev,Innehåll,Content

  Plats

  Distans

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Grafisk design

  Få hjälp med att ta fram er visuella identitet med hjälp av en grafisk profil, eller låt mig ta fram material från en redan befintlig. Trycksaker från idé till fil redo att tryckas.

  5+ års erf.

  🚀

  Texter och textbehandling

  Jag erbjuder hjälp med att ta fram nytt textinnehåll exempelvis till företagsbloggar, mejlutskick, eller webbsidor. Eller så kan du få hjälp att förbättra redan befintligt material genom korrekturläsning och textredigering.

  3-5 års erf.

  🚀

  Webbpublicering

  Med vana av publicering både i EPI-server och Wordpress, kan jag hjälpa dig med publicering på din webbplats och att strukturera upp sidans innehåll.

  3-5 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  ASSITEJ Sverige, Klimatsalongens Vänner

  ASSITEJ Sverige är en plattform för alla som arbetar med eller har intresse för scenkonst för barn och unga. De har tidigare saknat en grafisk profil för sin verksamhet, vilket vi nu tillsammans tagit fram. De har även tidigare använt sig av den illustration med barnet som finns i logotypen och något som de önskade att behålla. Utifrån detta har ASSITEJ Sverige fått en färgglad grafisk profil, som ändå ska upplevas som professionell och inte barnslig då målgruppen inte är barn.

  Målsättningen

  Att ta fram en grafisk profil för ASSITEJ Sverige som de kan applicera på sin kommunikation.

  Resultatet

  – Grafisk profil i digitalt format – Uppdatering av logotyp – Mönster – Mallar i Canva för Instagram och Facebook – Mall för nyhetsbrev

  Grafisk profil för egna företaget framtagen av mig själv. Det är något av det svåraste som finns att göra som grafisk designer, att bestämma den egna profilen. Det finns anspelningar till klimat och miljö i färgval, samtidigt som profilen speglar mycket av min stil.

  Målsättningen

  Det kändes viktigt för mig att min grafiska profil också fanns nedskriven och paketerad på samma sätt som för en kund, för att jag inte ska sväva ut eller ändra mig allt för mycket längs vägen.

  Resultatet

  Grafiskprofil innehållande, logotyp, typsnitt, färgval, illustrationer och grafiska element.

  Grafisk profil och logotyp för Samordningsförbundet Samsund.

  Målsättningen

  Att ta fram en ny grafisk profil som uppfyller kraven på tillgänglighet för offentlig verksamhet. Att typsnitt väljs så att samtliga aktörer ska kunna använda utan ytterligare installation.

  Resultatet

  Grafisk profil har levererats i digttalt format tillsammans med logotyp i en rad olika variationer. Även en word-mall för förbundets årsredovisning har tagits fram.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan