Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Emil

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Emil

  Bakgrund som grafisk designer och har senaste 5 åren jobbat som kommunikatör. Driver det egna företaget Något kommunikation med fokus på kommunikation med liten påverkan på klimat och miljö.

  Kort pitch

  Kommunikatör och grafisk designer

  Kompetenser

  InDesign,Illustrator,Photoshop,Skribent,Korrekturläsning ,Textredigering,Epi-server,Wordpress,Grafisk design,Texter,Nyhetsbrev,Innehåll,Content

  Plats

  Distans

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Grafisk design

  Få hjälp med att ta fram er visuella identitet med hjälp av en grafisk profil, eller låt mig ta fram material från en redan befintlig. Trycksaker från idé till fil redo att tryckas.

  5+ års erf.

  🚀

  Texter och textbehandling

  Jag erbjuder hjälp med att ta fram nytt textinnehåll exempelvis till företagsbloggar, mejlutskick, eller webbsidor. Eller så kan du få hjälp att förbättra redan befintligt material genom korrekturläsning och textredigering.

  3-5 års erf.

  🚀

  Webbpublicering

  Med vana av publicering både i EPI-server och Wordpress, kan jag hjälpa dig med publicering på din webbplats och att strukturera upp sidans innehåll.

  3-5 års erf.

  9

  9

  Företag jag har jobbat med:

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm