Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Jakob

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Jakob

  Kreativ innehållsskapare med extra styrka i film och foto och en passion för att skapa meningsfullt innehåll som genererar trafik samt fångar ögat.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Content Producer med fokus på film och foto.

  Kompetenser

  Content Creation,Sociala Medier,Content Production,Film,Foto,Color Grading,Lightroom,Photoshop,Premiere Pro,Copywriting,Kommunikation,Varumärke och identitet,After Effects,WordPress,Mailchimp,Squarespace, Logic Pro,Adobe XD,Figma,Produktfoto,Produktfilm,Eventfilm,Eventfoto,Fashion photography

  Plats

  Göteborg

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  YMR Trackclub, Trädgår'n, Qoali, Vasakronan, Liseberg, Gant, Volvo Trucks, Invinn, Digital People, Byrån Dagny, Lucky Punk, Byrån Dagny, Stark Film.

  Film och foto för YMR Trackclub.

  Målsättningen

  Skapa film och fotoinnehåll för YMR Trackclubs sensommar och höstkollektion av löparkläder som lyfter varumärkets visuella tonalitet och visar olika miljöer runt det svenska kustsamhället, Glommen.

  Resultatet

  Resultatet blev tre korta filmer, varav en är en brand film med Mustafa Mohamed + 70 bilder för hemsida, e-com samt sociala medier.

  Jakob har tillsammans med oss på YMR Track Club tagit fram film och foto och har i det arbetet visat prov på lyhördhet, kreativitet och skicklighet. Han är i mina ögon talangfull och leveranssäker och samtidigt kul att arbeta med.
  Peter Häggström Lindecrantz, VD och grundare, YMR Trackclub

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan