Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Diana

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Diana

  Jag har alltid varit otroligt nyfiken på det mesta och vetat om de flesta nyheter före alla andra. Detta har i de flesta fall varit till min fördel, och gjort mig otroligt engagerad i vissa ämnen som går de flesta förbi. * Därför valde jag att studera journalistik & PR, och förälskade mig samtidigt i att stå i rampljuset och framföra nyheter och innehåll som jag skapat från grunden genom att bevaka, undersöka, analysera, observera och intervjua. * Förutom att jag som person är otroligt kreativ, nytänkande och snabbfotad, så har jag bred erfarenhet av att skapa levande innehåll för att nå olika typer av publik. * Utöver detta, så har jag alltid fått höra att jag har en fantastisk berättarröst, en färgstark personlighet (som når människor genom rutan), och att jag är expert på att hålla låda vid tillställningar/event. * Tillsammans med min förmåga att skriva levande copy och artiklar, min specialistutbildning i digital marknadsföring och förmåga att skapa intressant rörligt innehåll till rätt publik - så är jag helt rätt person att anlita för att: * - få ökad synlighet för ditt/erat varumärke - Skapa rätt content till rätt publik - Skriva inspirerande innehåll för rätt målgrupp - Modernisera och effektivisera er verksamhet - Hamna längst upp i sökmotorerna - Hitta rätt målgrupp för er verksamhet - Utveckla produkterna/tjänsterna ni arbetar med idag. - Skapa träffsäkra annonser i välkända tidningar/TV/Radio - Utöka nätverket till verksamheten - Få stark digital närvaro Och mycket mer! * Tveka inte att höra av er vid frågor eller funderingar. Jag finns tillgänglig i centrala Stockholm och digitalt.

  Kort pitch

  Kreativ marknadsförare med journalistikbakgrund!

  Kompetenser

  Copywriting,Journalistik,Skribent ,SEO,CRM,SEM,SMO,Illustration,Excel,Microsoft,Office,Photoshop,Illustrator ,Google ads,Ads editor,Google analytics,Keywords,Mailchimp,Dotmailer ,Marketing,Marknadsföring,Omvärldsanalyser,Wordpress

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Copywriting för din verksamhet/varumärke ⭐️

  Behöver du lockande eller säljande texter för din verksamhet? Är ditt innehåll för runt på hemsidan? Eller vill du bygga en riktigt grym digital portfolio som så många andra? - jag hjälper dig med SEO-anpassad copy som får dig att både ranka högt hos sökmotorerna men också hos dina kunder eller publik! - Är du i behov av pressreleaser? Jag har lång erfarenhet av att skriva releaser inom många branscher.

  5+ års erf.

  🚀

  Ny hemsida? - Inga problem! 🎈

  Jag hjälper dig skapa en hemsida från grunden med en unik domän som är lätt att bygga varumärket med (vid behov). Jag jobbar i Wordpress, HTML, CSS, Javascript och använder endast den senaste versionen av kodning som är SEO-anpassad och hjälper sökmotorerna att hitta din hemsida lättare!

  3-5 års erf.

  🚀

  Branding, Storytelling, Grafisk Profil 🖊 🎨

  Behöver du branda om ditt varumärke? Eller vill paketera din tjänst, produkt eller dig själv snyggt inför nylansering eller premiär? Jag hjälper dig under hela processen. Några av stegen kan innefatta: - Ny logotyp - Ny grafisk profil - Omvärldsanalys - Sätta ny marknadsplan - Skapa nytt content - Fotografering - Nytt textinnehåll m.m… Tjänsten anpassas efter just DITT behov!

  5+ års erf.

  10

  10

  Företag jag har jobbat med:

  Panduro Hobby, Clas Ohlson, Kreatima, BM Allomsorg, AdwiseHR, Aftonbladet, Dagens Industri, Light Agency, NY Fashionweek, Konstnären, Butikstender magasinet m.m.

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  ProMarkers PRO digital livestreaming 360 kampanj. Samarbete med konstnären Anna Illeby.

  Målsättningen

  Kund bad mig skapa en moderniserad försäljningskampanj med målsättningen om att öka Winsor & Newton’s ProMarkers Pro försäljning och göra reklam för deras nya färgkollektion.

  Resultatet

  Ökad försäljning och synlighet i både fysiska butiker och digital närvaro. Ett nytt arbetssätt som Panduro jobbar med än idag.

  Snazaroo ville ha ökad synlighet på den svenska marknaden och öka försäljningen hos Clas Ohlson som återförsäljare.

  Målsättningen

  Clas Ohlson firade 100 år, målet var att få ökad synlighet genom att använda en yta under deras stora tillställning där fler än 10.000 besökare kunde prova och köpa produkterna direkt.

  Resultatet

  Nöjda besökare, ökad försäljning och ökad varumärkeskännedom.

  Kommer

  Målsättningen

  Kommer

  Resultatet

  Kommer

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm