Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Martina

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Martina

  Passionatly positive individual whose personal mantra is Everything is figureoutable so nothing is impossible and unreachable.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Event and project creator

  Kompetenser

  Eventkoordinator,Kommunikation,Event,Promotions,Event marketing,Microsoft Office,Marknadsföring,Projektkoordinator,Organisation,Multitasking

  Plats

  Mariefred

  Hur jag tar betalt

  Få lön direkt av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Driva mitt eget företag

  Utfört forskning om framväxande trender inom industrin och kapitaliserade på fynd för att utveckla nya produkter, tjänster och strategier. Formade lösningar och tillvägagångssätt genom att utnyttja trender inom kundmarknader och branscher. Förhandlade leverantörsavtal för att skaffa ingredienser samtidigt som kostnadskontrollen bibehålls. Övervakade schemaläggning och leverantörsstyrning för att underhålla fullt utrustat kök. Utvecklade marknadsföringskampanjer och använda resultat för att kommunicera organisatoriskt värde och generera marknadsmaterial. Främjade varumärkeskännedom genom sociala medier och nätverksevenemang.

  1-3 års erf.

  🚀

  Office Manager

  Organisation av verksamhet för ett nyöppnat företag / representantkontor för en grupp italienska företag. Utvecklade standardförfaranden och utformade omfattande kontorsbudget för att hantera leverans-, arbetskrafts- och underhållskrav. Hållt övervakning av kontorets inventeringsaktiviteter och förberedde och bearbetade fakturor och inkommande betalningar. Producerade högkvalitativa dokument, kalkylark och presentationer för interna och kundinriktade behov. Designade marknadsföringsbroschyrer och skrev webbplatskopia. Underhållen organiserad kontorsmiljö.

  3-5 års erf.

  🚀

  Event Manager

  Planerade och organiserade aktiviteter, detaljer och tidslinjer för olika evenemang. Stödde seniorledarskap genom att utveckla statusrapporter om aktiviteter relaterade till planering, schemaläggning och utveckling genom att identifiera möjligheter till förbättringar. Utvecklad och underhållen databas över befintliga och potentiella kunder och utvecklade standarddriftsprocedurer och dokumenterar arbetsflöden för nuvarande och framtida processteg. Samarbetade med marknadsförings- och PR-kollegor för att främja speciella evenemang i sociala kalendrar och ökad varumärkesmedvetenhet genom evenemangsmarknadsföring, demonstrationer, försäljning och varumärkesreklam. Samverkade med övrig organisation och externa parter och utvalda inredning, förfriskningar och evenemangsmaterial för att genomfora eventen. Skapade spänning och entusiasm i klassrummet genom att leverera engagerande ämnen och genom att utveckla iögonfallande presentationer för att underlätta inlärningsmål.

  3-5 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Agrokor vina, Real Service, My3Cakes

  Jag skapade den första crowdfunding-kampanjen för mitt eget företag för att expandera verksamheten.

  Målsättningen

  Att öppna en plats där alla kan komma och skapa sina cupcake-mästerverk.

  Resultatet

  Kampanjen misslyckades men den visade mig vad jag behöver arbeta med, vilka mina styrkor är och hur misslyckande öppnar en ny dörr och nya möjligheter.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan