Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Diana

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Diana

  Under min tid som marknadsförare har jag arbetat med såväl stora som små bolag där jag hjälpt bolagen med allt från SEO-optimering till annonsering på Google och sociala medier. Utöver SEO och annonsering är jag även kunnig inom områden som uppsättning av Google data studio, Content writing, konverteringsoptimering & analys.

  Kort pitch

  Digital marknadsförare

  Kompetenser

  SEO,SEM,Digital marknadsföring ,Copywriting ,Google Ads ,Ads manager ,Google Analtyics ,Google Data Studio ,Wordpress ,Elementor ,Squarespace ,Mailchimp ,Ahrefs

  Plats

  Distans

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  SEO

  SEO-optimering av webbsida, SEO-Audit, Implementering av åtgärder för förbättrad SEO & Content writing

  1-3 års erf.

  🚀

  Sociala Medier

  Uppsättning av annonsering på Facebook, Linkedin & Instagram. Optimering av konton/annonsuppsättning, organiska inlägg & optimering av befintliga konton.

  1-3 års erf.

  🚀

  Webbanalys

  Konverteringsoptimering av webbsida, SEO analys & analys för förbättrad användarvänlighet.

  1-3 års erf.

  9

  9

  Företag jag har jobbat med:

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  För banken i fråga har jag analyserat deras sociala medier. Jag har utgått från deras nuvarande situation och gett företaget en nulägesbild av kontona. Utfört en konkurrentanalys, SWOT-analys samt gett rekommendationer för framtida arbete. I analysen gav jag även en bild för hur trenderna inom sociala medier kommer se ut inför 2021.

  Målsättningen

  Ge företaget i fråga en helhetsbild av vad som bör göras för att deras sociala medier ska ge ett bättre resultat.

  Resultatet

  Företaget i fråga var enormt nöjda med analysen och har genomfört de flesta av de rekommendationer som framfördes till dem.

  För kosmetikabolaget har jag visuellt presenterat data från Search Console via en Dashboard i Google Data Studio. Dashboarden används idag för att redovisa den organiska trafiken.

  Målsättningen

  Presentera en Dashboard för företaget i fråga som på ett enkelt sätt visar på hur det går för den organiska trafiken.

  Resultatet

  Dashboarden används idag för att företaget på ett enkelt sätt ska kunna se hur den organiska trafiken in till webbsidan presterar.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm