Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Eric

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Eric

  Eric är senior konsult inom digital affärsutveckling. Han hjälper bolag att maximera resultaten med AI, Smart Marknadsföring, Customer Experience, Big Data, Konverteringsoptimering och Automation. Att leda transformativa projekt på ett agilt och datadrivet sätt har varit en röd tråd i Erics konsultkarriär. Oavsett om det handlar om teknisk utveckling, innovation, marknadsvalidering, global expansion eller kompetensutveckling. Eric har i rollen som projektledningskonsult hjälpt allt från AI-startups till börsjättar som Ericsson, TietoEVRY, Cognizant och Recipharm att förbättra erbjudande, kundupplevelse, konvertering och positionering.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Projektledare Marknad & Digitala Produktioner

  Kompetenser

  Affärsutveckling,Digitalisering,Webbutveckling,Konverteringsoptimering,User Experience,SEO,Marknadsföring,Marketing Automation

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Webbproduktion

  10+ års erfarenhet av webbproduktioner i alla storlekar och branscher. Allt från förstudie och UI-skisser till driftsättning, testning och optimering.

  5+ års erf.

  🚀

  Growth Hacking

  Öka konverteringen på dina kunder. Oavsett ifall du behöver sätta strategi för mätning & KPI:er, trimma annonsering eller optimera CRM och Marketing Automation så finns här hjälp att få.

  5+ års erf.

  🚀

  Marknadsföring

  Behövs avlastning till marknadsavdelningen? Behövs resurser till en kampanj eller produktion av innehåll? Behövs det ett datadrivet automatiserat system för direktreklam eller Marketing Automation. Ta kontakt.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Axiomatics, Litorina, Aktiespararna, Sodastream, Aritco

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan