Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Ahnna

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Ahnna

  Jag skapar innehåll som bygger ditt varumärke på digitala kanaler (såsom webben och sociala medier). Detta innebär att ta fram kanalstrategier med hjälp av målgrupper och val av kanaler. Med kanalstrategin klar kan man börja att skapa innehållet och planera efter kundens önskemål. Efter detta kommer den andra mest viktiga aktiviteten i detta arbete: statistik, vad säger dina besökare om dig? Webben ska vara den primära kanalen för all er kommunikation. Det är till webbsidan ni vill driva er trafik från övriga digitala kanaler.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Konsult inom IT, data, sociala medier och marknadsföring.

  Kompetenser

  Digitalisering,SEO,SEM,Digital marknadsföring,Sociala medier,Projektledning,Strategier,Statistik & analys

  Plats

  Skåne och distans

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Digitala kanaler och sociala medier

  Först ställ dig frågan: Varför vill jag synas digitalt? Med detta som utgångspunkt arbetar jag med att ta fram kanalstrategier där målgruppen har fokus för vad innehållet kan vara i respektive kanal. Analys av statistik från digitala kanaler är nästa steg och det blir underlaget för att jobba datadrivet. Att skapa och effektivisera dina sociala kanaler med rätt innehåll för rätt kanal och målgrupp görs på ett datadrivet sätt genom att låta statistiken ligga som underlag. Innehållsplanering av det som ska ut på digitala kanalerna här börjar det spännande arbetet med att bygga innehåll efter vad som beslutas i kanalstrategin.

  5+ års erf.

  🚀

  Skapar och underhåller hemsidor

  Bygger hemsidor i CMS. Genomför analyser och optimering av befintliga webbsidor. Skapar nya webbsidor från början till slut. Aktiviteter som ingår: – skapande av texter – sätta en struktur för innehållet – uppdatering av innehåll – framtagning av statistik från webben – analys av statistiken så dessa mäts upp mot de mål som finns – SEO - sökmotors optimering

  5+ års erf.

  🚀

  Statistik och analys

  Vad kan du få veta om dina besökare online? Jag hjälper er att ta ner statistik från alla digitala kanaler, sammanställer till er på ett begripligt sett och gör en ananlys av det som finns. Därefter kan man ta beslut på framtida strategier.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan