Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Johanna

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Johanna

  Copywriter, UX-writer, brand storyteller, content marketing strateg (Berghs-utbildad), med 10 års journalistik i fickan. Använder mänskliga data, storytelling och psykologi för att baka budskap som övertygar, utan att låta som en byråsnubbe på crack.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Conversion Copywriter | UX Writer | Storyteller | for brands & startups with a User-Centric & Growth Mindset

  Kompetenser

  CRO,Digital copywriting,Conversion copywriting,Beauty journalism,UX-writing,Content marketing,Storytelling,Content writing,Content strategy,Photoshop

  Plats

  Helsingborg, Stockholm, Distans

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Copy Audits

  Låt mig ta en titt på din trötta copy, och diagnosticera vad som hindrar klick och cash från att rulla in. När jag är klar får du en uppiggande rapport med rekommendationer och to do's som sätter espresson i halsen. Så du kan optimera din funnel eller kundresa och twerka till banken.

  1-3 års erf.

  🚀

  Copy Glow Up

  Ibland behövs det bara en quick fix! Ett litet lyft här och lite puts där, och voila, en redan existerande text har fått ett fräschare flow och vassare budskap.

  3-5 års erf.

  🚀

  Done-for-you Copy

  Ny copy för hela din funnel - från sociala medier till sajt, nyhetsbrev till app. När det behövs: med Brand Voice & Tone Guide och Empathy Mapping. Alltid: med voice of customer research. Jag gräver i din data efter insikter, lägger örat mot publiken och känner framtida kunder på pulsen. Applicerar kritiskt tänkande och A/B-testar (när det finns tid och budget) för att få fram budskap som ger värde, konverterar och höjer användarupplevelsen.

  1-3 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Dashl, Bonnier Brands & Magazines, Amelia, Skinfo, LEIA

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan