Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Jenny

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Jenny

  Jag är grafisk formgivare och illustratör och har jobbat både som frilans och in house under de senaste 10 åren. Jag har stor erfarenhet av både print och digital formgivning och eftersom jag är van att jobba in house (nu senast på fashion/tech startup Looklet) så är jag van att jobba både högt och lågt och jag är både strukturerad och van att producera material i högt tempo. Jag är bra på att samarbeta och vara flexibel och min styrka ligger i att jag kan kombinera mina breda kunskaper inom formgivning och typografi med mitt skapande som illustratör och därmed även stärka det visuella med ikoner eller illustrationer där det behövs. Jag har en kandidatexamen i grafisk design och en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap i grunden med vidare utbildning inom illustration på Berghs och dessutom en master examen i illustration från England.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Grafisk formgivare & illustratör

  Kompetenser

  InDesign,Photoshop,Illustrator,Wordpress

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Grafisk formgivning

  Formgivning för print eller digitala medier. Alltifrån broschyrer till bokomslag, presentationsmallar, nyhetsbrev och content till sociala medier.

  5+ års erf.

  🚀

  Bygger din hemsida i Wordpress

  Designar och utvecklar informationsbaserade hemsidor i Wordpress. Antingen baserat på kundens befintliga visuella identitet eller skapar tillsammans med kund en visuell identitet att använda som grund till hemsidan.

  3-5 års erf.

  🚀

  Visuell identitet

  Tar fram en visuell identitet till ditt företag med logotyp, typsnitt, färgpalett, visitkort etc.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  UNHCR, Oriflame, Umeå Universitet, Akzo Nobel, Kollega, Chefs tidningen, Socionomen, Akzo Nobel, Vasaglansen, Saga Egmont, Tammi Publishing, Idus förlag, Olika förlag, Kemisk Tidskrift

  Design och utveckling av hemsida för städföretaget Vasaglansen.

  Målsättningen

  Skapa en ny och fräsch hemsida. Utgå från befintlig logotyp och förstärka den visuella identiteten med färgsättning, typografi, ikoner och ett tydligt bildspråk.

  Resultatet

  Stort fokus på användarvänligheten genom formulär i kombination med Google reviews integration och utmärkt responsivitet har ökat conversion rates via hemsidan avsevärt sedan redesignen.

  Exempel på broschyrer och folders för print åt B2B fashion/tech företaget Looklet.

  Målsättningen

  Resultatet

  Jenny always brought fresh ideas to the table and effortlessly executed all content to a high standard and on time. Her design work is thoughtful and considered. She finds it easy to reinvent work while staying true to our brand guidelines. Overall Jenny is a dependable team player, friendly and full of creativity.
  Emma Campbell, Senior Key Account & Marketing Projects Manager, Looklet

  Design och utveckling av hemsida för ljusdesign företaget Effektljus. Framtagning av logotyp och visuell identitet.

  Målsättningen

  Det nystartade företaget Effektljus ville ha en effektfull och användarvänlig hemsida för att visa upp sina referens case och sitt produktsortiment.

  Resultatet

  Ett vågat formspråk med inspiration från den svarta estetikens möte med ljuset. Inspirerande video referenser i kombination med tydlig informationsstruktur skapar en effektfull upplevelse av hemsidan.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan